De bedste Android-spil på tilbud i Google Play

Sommerferien byder på rolige stunder, hvor man kan nyde et godt mobilspil. Her er de bedste tilbud på Android-spil i Google Play.

De bedste Android-spil på tilbud i Google Play

Sommerferien er endelig landet – og med den sikkert en masse tid, hvor man måske også keder sig lidt. Til de stunder, så er det oplagt med et godt mobilspil. Her er de bedste tilbud på spil til Android-telefoner i Google Play butik.

Der findes et utal af spil i Google Play, så uanset hvad du er til, så er der også noget for dig. Der er ikke noget at sige til, at mobilen som håndholdt spillekonsol er den mest populære spilplatform af alle. Direkte på telefonen har man adgang til et kæmpe bibliotek af spil, som på et øjeblik kan blive klar til brug. Mange er gratis, men de bedste og dem af højeste kvalitet koster som regel. Heldigvis er der gode tilbud ind i mellem – og nu er nogle klar til sommerferiens lange dage. Her er de bedste tilbud på Android-spil i Google Play.

Se også: 10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil

#1 Limbo: Limbo er et prisvindende eventyr, kritikerrost for sit fængslende puslespildesign og fordybende lyd og grafik. Dens mørke, tågede rum og hjemsøgende fortælling forbliver hos dig for evigt.

Normalpris: 37 kroner. På tilbud til 7 kroner.

Limbo

#2 Demetrios: Bjorn Thonen, en slob af en antikvitetshandler, der bor i Paris, bliver røvet en nat efter at være kommet beruset hjem. Tvunget til at foretage sin egen efterforskning ved hjælp af sin nabo Sandra, ender han med at være involveret i en mørk, mystisk affære. Vil disse usandsynlige helte være i stand til at rejse sig og opdage gamle hemmeligheder?

Normalpris: 28 kroner. Spillet er gratis lige nu.

Demetrios
Demetrios

#3 Super Soccer Champs Classic: Super Soccer Champs er inspireret af legendariske retro-titler. Et overraskende sjovt spil overraskende dybde.

Normalpris: 42 kroner. Spillet er gratis lige nu.

Super Soccer Champs Classic
Super Soccer Champs Classic

#4 Bridge Constructor: The Walking Dead: Deltag i en gruppe overlevende, når de kæmper mod horder af levende døde og et fjendtligt menneskeligt samfund. Byg broer og andre konstruktioner gennem dystre landskaber og ødelagte strukturer. Hold dig sammen med fan-yndlingsfigurer som Daryl, Michonne og Eugene, og skab sikker passage til ikoniske køretøjer fra serien.

Normalpris: 23 kroner. På tilbud til 16 kroner.

Bridge Constructor: The Walking Dead
Bridge Constructor: The Walking Dead

#5 Alien Shooter 2 – Reloaded: Alien Shooter 2 er en stor efterfølger til den første del af Alien Shooter. Dette er den unikke blanding af arkade og RPG, der kombinerer en veletableret verden af ​​klassiske spil og uovertruffen dynamik.

Normalpris: 39 kroner. På tilbud til 7 kroner.

Alien Shooter 2 - Reloaded
Alien Shooter 2 – Reloaded

#6 Leos Fortune: Leo’s Fortune er et prisbelønnet platformeventyrspil, hvor du jager den listige og mystiske tyv, der stjal dit guld. Smukt håndlavede niveauer bringer historien om Leo til live i dette episke eventyr.

Normalpris: 42 kroner. På tilbud til 23 kroner.

Leos Fortune på tilbud
Leos Fortune

De bedste Android-spil på tilbud

Ovenstående spil til Android er på tilbud netop nu. Du finder spillene ved at søge på titlerne i Google Play. Det er ikke til at vide, hvorlænge disse tilbud gælder, så det er bare om at slå til. Vi finder løbende flere tilbud på spil til telefoner, så hold øje med næste omgang. Ovenstående er et udvalg af de bedste Android-spil på tilbud. Har du fundet andre, så skriv en kommentar, så andre kan få glæde af tilbuddet.

Se også: Guide: De 15 bedste tablet- og mobilspil til sommerferien