Der er rift om topmodellen OnePlus 8 Pro

OnePlus' nye topmodel er en populær lille sag. Vil man have den i den flotte Ultramarine Blue-farve, så skal man sidde klar på producentens hjemmeside.

Der er rift om topmodellen OnePlus 8 Pro

Det er snart to måneder siden, at OnePlus lancerede deres nyeste serie af mobiltelefoner, og stadig skal man sidde klar til tasterne, hvis man er på jagt efter en specifik farve og model. Det er topmodellen OnePlus 8 Pro der er mest rift om.

Den 14. april lancerede OnePlus 8 og 8 Pro, som høstede gode anmeldelser verden rundt. Begge modeller introducerede 5G, men det blev den dyrere model, som løb med opmærksomheden.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro, producentens første rigtige topmodel, som endelig kunne prale med trådløs opladning, 120 Hz-skærmopdatering og IP68-certificering viste sig, at blive den mest populære at de to. Og det er ganske forståeligt, for den er en flot og god mobiltelefon, som åbenbart ikke skræmmer med en startpris på 6.999 kroner. OnePlus 8 Pro bød også på OnePlus’ bedste kamera nogensinde, som er tættere på de bedste kameramobiler end nogensinde før.

Læs også: Test af OnePlus 8

Solgte OnePlus 8 Pro til overpris

Kort efter lanceringen var OnePlus 8 Pro i USA udsolgt på få minutter, hvilket resulterede i, at den blev solgt til overpris på handelssider som eBay. Her blev den faktisk fundet til hele 100 dollars over den vejledende pris. I dag kan OnePlus 8 Pro dog anskaffes til den vejledende pris, som starter ved 6.999 kroner – og så alligevel ikke helt.

OnePlus 8 Pro i Onyx Black og Glacial Green er på lager hos producenten, men er man ude efter den blå Ultramarine Blue, så skal man stadig sidde klar ved tasterne. OnePlus indbyder interesserede til “Flash Sale”:

OnePlus flash sale
OnePlus 8 Pro flash sale

Med en flash sale menes der normalt, at man i en tidsbegrænset periode kan spare penge på udvalgte produkter. Men det er altså ikke helt OnePlus’ tilgang. I stedet for at tilbyde en OnePlus 8 Pro på tilbud, så får man udelukkende muligheden for, at købe den blå udgave af telefonen. Så er der altså desværre ingen penge at spare på OnePlus’ “sale”. Det fortæller dog lidt om produktets popularitet og hvor stor rift der har været om den.

Er du på jagt efter OnePlus 8 Pro i Ultramarine Blue, som du kan flashe for vennerne, så er det altså i dag det er muligt. OnePlus åbner for bestillinger på deres hjemmeside klokken 11:00.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

Mere nyt om emnet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 27/5/2020 gik redaktionen videre og fulgte op med nyheden Android 10 er nu klar til OnePlus 5 og 5T – Artiklen kan du læse her. Se de seneste nyheder om emnet her.