Disse Apple Watch vil kunne opdateres til watchOS 8

Med en ny opdatering til Apple Watch på vej, så er det rart at vide, om ens smartwatch stadig bliver opdateret. Få overblikket her.

Disse Apple Watch vil kunne opdateres til watchOS 8

Apple har netop afsløret en alenlang liste af ny software, som kommer til deres produkter lidt senere i år. Det er ny software til iPhones, Mac-computere, Apple TV, iPads og ikke mindst Apple Watch-smartwatches. Har du allerede et Applee Watch om dit håndled, så vil du nok gerne vide, om det stadig bliver opdateret. Og det er der en ret stor sandsynlighed for.

Det var nemlig ikke svært at fornemme den røde tråd, da Apple i går fremviste den kommende software til alle deres produkter. Her forsøgte Apple nemlig at bevise, at de er “grønne” og hjælper til med, at folk holder fast i deres Apple-elektronik i længere tid. Derfor forventes alle produkter i Apples sortiment at få nyeste software. Og det gælder altså også Apple Watch, som opdateres til watchOS 8. Her er listen med Watch, som får opdateringen.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches

Disse Apple Watch får watchOS 8

Disse ure får opdateringen:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE

Egentlig havde vi ikke forventet, at Watch Series 3 ville blive opdateteret længere, men det er altså stadig med i Apples sortiment.

Se også: Disse Apple iPhones for iOS 15

Hvad er nyt i watchOS 8?

Med watchOS 8 bygger Apple videre på nyhederne i nuværende watchOS 7, men der er dog også helt nyt funktioner. En af de største er en Mindfulness-app, som minder dig om at trække vejret roligt, flere gange om dagen. Ligesom man kender det fra vejrtræknings-urskiven, så hjælper Apple Watch med at gøre det “rigtigt”. Der kommer også nye træningsmuligheder med flere sportsgrene og understøttelse af Airtags.

watchOS 8 forventes at være klar til september, hvor Apples står klar med Watch Series 7-smartwatches.

Læs også: Apple Watch får endnu mere sundhed og mindfulness

Emnet er ikke færdigdebatteret

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 7/6/2021 fik historien nyt liv med artiklen; Apple Watch får endnu mere sundhed og mindfulness – Du kan læse den her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..