Elektrisk VW Passat på vej – er det en ID.7?

En ny elbil fra VW bliver testkørt lige nu. Bilen ligner en VW Passat i en elektrisk variant, som kunne ende med at hedde ID.7. Her er de første billeder.

Elektrisk VW Passat på vej – er det en ID.7?

Volkswagens ID.3 og ID.4 er indtil videre de mest solgte elbiler i Danmark, et godt stykke foran Teslas Model 3. ID.3 er en af de mindre elbiler på markedet herhjemme og ID.4 er en SUV, men der er endnu ingen elektriske sedan at finde hos den tyske bilproducent. Det kunne dog tyde på, at den er på vej snart. En VW Passat-lignende elektrisk bil bliver lige nu testkørt, og det første billeder er blevet fanget af den. Den kunne ende med at få navnet VW ID.7.

VW har tidligere fremvist konceptbilleder af en sedan, som går under navnet I.D. Vizzion – en større eletrisk sedan. Nu er en ny elektrisk sedan fra VW blevet set på vejen, hvor den lige nu bliver testkørt. Bilen bærer designelementer fra de to andre biler i ID-serien, men er baseret på en længere udgave af MEB-platformen, med plads til et større batteri.

En lancering ser ud til at nærme sig, hvor spionfotografer har fanget billeder af bilen, der lige nu gennemgår test i Europa.

Læs også: VW ID.Life har indbygget spillekonsol

Læs også: Alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde

Den eletriske sedan fra VW bærer tydelige designelementer fra ID.3 og ID.4. Konceptbilen har aerodynamiske hjul, og har høje sideskørter, som angiveligt hjælper med at skjule bilens batteripakke. Bagpå kan ses en integreret spoiler med bremselys.

Når det kommer til batteristørrelsen, skulle den blive større end i nuværende elbiler fra VW. Det skulle muliggøres med en længere udgave af MEB-platformen, som også ID.Buzz er bygget på. Hvor stort et batteri der kan sidde i denne elbil fra VW vides ikke endnu.

VW ID.7 er det mest logiske navn for den Passat-lignende elbil. Produktionsmodellen forventes at komme i forskellige varianter med bag- og firehjulstræk og flere batteripakker.

Læs også: Elbilerne sætter ny dansk rekord i september