20 spil klar til PS VR2 ved lanceringen

Among US VR, Star Wars:Tales From The Galaxy’s Edge og Resident Evil Village er blandt de spil, der kommer fra start til PS VR2.

20 spil klar til PS VR2 ved lanceringen

Sony har annonceret yderligere 11 titler, der kommer til PS VR2, der bliver klar til forudbestilling senere på måneden. Blandt de nye spil er et nyt spil i Supermassives The Dark Pictures horrorserie med titlen Switchback VR, samt et nyt spil i Smilegates populære FPS-franchise Crossfire.

Der kommer også en VR-version af Cities: Skylines, et nyt Hello Neighbour-spil, Jurassic World Aftermath Collection og Pistol Whip VR.

Se også: De mest ventede PS-spil

Among US VR, Star Wars, Resident Evil

Tidligere har vi hørt om titler som No Man’s Sky, Among Us VR, Ghostbusters: Rise of the Shost Lord, Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge og Resident Evil Village, der også alle skal komme til PS VR2.

Ifølge Sony vil der være mere end 20 spil at spille ved lanceringsdatoen.

Se også: Hurtig internet til gaming

Nuværende VR-spil skal opdateres til VR2

PS VR-spil er imidlertid ikke kompatible med det seneste headset. Af tekniske årsager er udviklerne nødt til at opdatere sine spil, så de kan fungere på den nye platform.

Det betyder, at man ikke kun skal lægge en hel del penge på selve headsettet, men måske også grave endnu dybere i pungen for at have spil at spille.

PS VR2 er klar til forudbestilling her i løbet af november og levering salget starter den 22. februar. Prisen for VR2 bliver højere end for PlayStation 5, som man skal have for at kunne benytte sig af VR2-headsettet.