6 gode mobilspil, som du skal spille nu

Skal man have tiden til at gå, så er der intet bedre end et godt mobilspil. Her er seks af de bedste, som man kan bruge mange timer på.

6 gode mobilspil, som du skal spille nu

Både i disse corona-tider og når vi engang er ovre det, så er mobilspil i fantastisk tidsfordriv. På iPhones og Android-mobiler har man adgang til et kæmpe bibliotek af spil, hvor det sommetider kan være svært at se guldet – altså de spil som er de mest anbefalelsesværdige. Dem er der selvfølgelig også mange af, men i denne artikel får du vores bud på de fem mest anbefalelsesværdige mobilspil.

I vores kommentarfelt må i meget gerne komme med jeres bud.

Læs også: De 5 bedste spil til Xbox One

WHO anbefaler vi spiller mere og sammen

Ja, det ligner ikke Verdenssundhedsorganisationen at anbefale spil, men den er faktisk god nok. På grund af coronavirus, så ved vi allerede at vi skal vi holde afstand og blive hjemme, men derfor kan vi godt have det sjovt i den virtuelle verden. Selvom WHO har klassificeret “spilafhængighed” som en sygdom, så anbefaler de med hashtagget #PlayApartTogether, at spiller sammen på afstand i disse corona-tider.

Så lad os enelig tage et kig på nogle af de bedste mobilspil, så vi kan følge WHOs anbefalinger.

Læs også: De 5 bedste spil til PlayStation 4

Fem gode mobilspil, som man kan bruge timevis på

  1. Call of Duty Mobile: De fleste kender nok allerede til Call of Duty: Et klassisk first person shooter-spil, som nu har indtaget mobilen med storm. Her får man fremragende grafik og en gedign multiplayer-oplevelse. Spillet kan hentes til både iPhone og Android og det er gratis. Læs vores test af Call of Duty Mobile her.
  2. Leo’s Fortune: Her spiller man Leo, en lille oppustelig kugle med overskæg, som får stjålet hele hans formue. Her skal man med snilde få alle hans guldmønter tilbage. Spillet koster cirka 40 kroner og der er til lang tids underholdning på både iPhone og Android.
  3. Monument Valley 1 og 2: Et fantastisk puslespil, hvor man bliver ført gennem labyrinter af optiske illusioner. Her skal man bruge hovedet, når der bliver manipuleret med spillets flotte verden. Der er to spil, som normalt koster 30-40 kroner, og det nyeste er lige nu gratis.
  4. XCOM -Enemy Within: En fantastisk udvidelse til XCOM – Enemy Unknown, som ikke kræver det originale spil. Et turbaseret strategispil, hvor man skal skal lede et hold soldater gennem horder af rumvæsener og andre fjender. Spillet er til Android og iPhone og koster cirka 40 kroner.
  5. Sonic Forces: Sonic er tilbage i dette hæsblæsende spil, hvor man kan konkurrere mod spillere fra hele verden. Spillet er til iPhone og Android og er gratis.
  6. Asphalt 9: Legends: Nyeste udgave af Gamelofts flotte racerspil. Her kan man ræse rundt i de vildeste biler fra Ferrari, Porsche, Lamborghini og kæmpe med hele verden om at blive først over målstregen. Spillet er til Android og iPhone og er gratis.

Vil du anbefale et mobilspil?

Har du andre spilanbefalinger, så skriv meget gerne en kommentar herunder. Der findes masser af gode spil derude, så hjælp andre med at finde frem til det.

Læs også: Fire gode gaming-mobiler til fornuftige penge