Ikeas gaming accessories og møbler lanceres globalt i oktober

IKEAs nye gamingudstyr er klar til global udrulning til oktober. Det kommer produkter i seks forskellige kategorier.

Ikeas gaming accessories og møbler lanceres globalt i oktober

For år tilbage forbandt man primært Ikea med billige møbler, men hen over årene har møbelproducenten tilpasset sig den moderne verden og er begyndt at producere smarte møbler og tilbehør som lamper og gardinløsninger, der kan fjernstyres.

IKEAs gaming-møbler kommer til oktober

De har nu også kastet sig over gaming og er gået sammen med selskaber som Asus om at skabe gaming-relaterede møbler. Hvis det lyder interessant, er det nok en glædelig nyhed, at Ikea har annonceret, at den globale lancering af selskabets gaming-møbler og accessories er planlagt til oktober.

Ifølge Ewa Ryckert, Global Business Leader of Workspace hos Ikea Sweden har selskabet store planer:

“Vi mener, at der er meget at gøre for at demokratisere spiloplevelsen. Nu tager vi det første skridt på vores gaming-rejse, og det gør vi ved at præsentere prisbillige, højtydende gamingprodukter og komplette løsninger, som vi håber afspejler folks personlighed og smag.”

Se også: Bedste telefoner til gaming

Seks produktkategorier

Serien kommer til at bestå af seks produktfamilier: Uppspel, Lånespelare, Matchspel, Gruppspel, Utespelare og Huvudspelare. Der er tale om produkter som kopholdere, mouse bungees, skriveborde, stole og en hånd i træ, der skal holde høretelefonerne.

Tidligere har visse af produkterne kun været tilgængelige i udvalgte regioner, så det er dejligt at se, at Ikea nu gør produkterne tilgængelige for flere gamere rundt om i verden.

Se også: Nyheder om gamingudstyr