Forældre og børn kan finde hinanden med Google Assistent

Ved hjælp af smarte skærme med Google Assistent og en ny tjeneste vil forældre og børn snart kunne frem til hinandens nuværende lokationer - blot med en simpel kommando.

Forældre og børn kan finde hinanden med Google Assistent

En større opdatering er på vej til Google Assistent og de smarte skærme, som er udstyret med Googles snakkende kunstige intelligens. Inden længe kan den smarte skærm nemlig vise, sammen med en ny tjeneste, hvor enten forældre eller børn er henne samt gemme noter til familien på skærmen.

Har du et smarthome med Google Assistent og en smart skærm med denne, så er der inden længe nye funktioner på vej. De nye funktioner har fokus på både voksne og børn i familien.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Find familiemedlemmer med Google Assistent

Snart kan et medlem af familien spørge til lokationen af andre medlemmer i familien. Er barnet gået alene hjem efter skole til et tom hjem, så kan barnet spørge Googles Assistent hvor de voksne er. Og omvendt, er barnet forsinket, så kan forældre spørge assistenten hvor barnet er lige nu.

Det hele bliver muligt med tjenesten Life360, der er en San Francisco-baseret virksomhed, der, på trods af platform, vil gøre det lettere at holde styr på familiemedlemmerne. Og denne tjeneste bliver nu altså indbygget i smartskærme med Google Assistent.

Læs også: Begynder guides til smart-hjem og tablets til underholdning

Spørger man efter et familiemedlem, så vil der åbnes et Google Maps-kort med billede af personen samt dennes placering:

life360
Med Google Assistent og Life360 kan man nemt finde familimedlemmer.

Noter til familien på skærmen

Google har også tilføjet deres egne funktioner på Nest Hub og andre smartskærme, som er gode nyheder til familien. Med en simpel kommando kan et familiemedlem placere en såkaldt “sticky note”, en blivende note, på smartskærmen til resten af familien. På den måde kan man let og hurtigt sikre sig familien får ens besked.

Ovenstående funktioner er ikke klar endnu, men vil blive rullet ud i en nær fremtid.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent