Nu kan du få et nyt batteri til Sonos Move – se pris

Selvom batteriet i en Sonos Move holder længe, så er muligheden for at kunne skifte batteriet ud en velkommen funktion. Se pris på nyt batteri til Sonos Move.

Nu kan du få et nyt batteri til Sonos Move – se pris

Sonos bestræber sig på, at deres produkter skal kunne holde i lang tid. Det bliver dog en anelse mere problematisk, når der sidder et batteri i en højtaler, som med tiden vil have kortere spilletid. Derfor er Sonos nu klar med et nyt batteri til Sonos Move, som man selv kan skifte til – til en rimelig heftig pris.

Se også: Test af højtalere og hovedtelefoner

Sonos Move er en fremragende højtaler, perfekt til det smarte hjem. I vores test fik Sonos Move-højtaleren 5,5 ud af 6 og det mener vi stadig er den vel fortjenet. Her får man en højtaler med fremragende lyd, bluetooth og Wi-Fi, Google Assistent til styring af det smarte hjem og ikke mindst en muligheden for at tage den med ud i haven. Sonos Move kommer nemlig med et indbygget batteri med god batteritid, samt en stander hvori den automatisk lades op.

Dog er Sonos Move med en vejledende pris på 2.999 kroner heller ikke en helt billig højtaler, hvorfor købere sikkert forventer at kunne bruge den i mange år. Sonos selv lover, at Move klarer op til 900 opladninger, hvilket svarer til cirka tre års brug. Lige siden lanceringen har Sonos dog lovet, at man vil kunne skifte batteriet på Sonos Move ud selv og dermed forlænge dens levetid – og det er nu endelig muligt.

Læs også: Test: De bedste bærbare bluetooth højtalere

Sonos Move batteri
Sonos Move batteri og medfølgende værktøj.

Prisen på nyt batteri til Sonos Move

Nu kan man købe et nyt batteri til Sonos Move, som kommer med alt nødvendigt værktøj til formålet. Og selvom der er brug for værktøj, så skulle det altså være ganske simpelt at udskifte. Det nye batteri til Sonos Move har fået en vejledende pris på 599 kroner. Ikke helt billigt, men er man glad for Sonos Move og batteriet er ved at være dødt, så er det en oplagt mulighed for at give den nyt liv.

Se også: De bedste produkter til dit smart home i 2021