iPen på vej til iPhone eller iPad?

Samsung har deres S-Pen, HTC har deres digital pen, nu vil Apple tilsyneladende være med i legen med en iPen.

iPen på vej til iPhone eller iPad?

Apple opfinder den dybe tallerken igen og igen, og nu ser det ud til at de er på vej med endnu en – iPen.

Det har tidligere forlydt at Steve Jobs har gjort nar af de såkaldte Stylus til tablets og smartphones, men en nylig frigivet dokument tyder på en ændret holdning på det område fra Apple.

Det er Patentlyapple.com, der har opsnuset et dokument fra det amerikanske patentkontor, hvor Apple har ansøgt om patent på en kuglepen ligene enhed, med masser af funktioner i sig.

Ifølge patentet er enheden udstyret med en vibrator, der kan gengive en kuglepens fornemmelse ved brug via små vibration, (Haptic feedback).

Derudover skulle enheden være udstyret med en højtaler, der kan gengive lyde ved brug til brugeren. iPen forudses til at skulle fungere med en fremtidig grafik program fra Apple, samt andre nuværende grafiske programmer.

Store producenter har tidligere ansøgt om patent på software og hardware som aldrig tages i brug, og det er derfor ikke sikkert at et iPen produkt nogensinde ser dagens lys. Dette patent ansøgte Apple allerede om, tilbage i fjerde kvartal 2010.

Se billeder af den formodede iPen herunder.

iPen fra Apple - Patent
iPen pantent til Apples enheder

Flere nyheder i sagen

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 22/5/2012 kørte vi nyheden om iOS 5.1.1 viser tegn på Facetime over 3G – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyheder om Apple finder du her..