Apple inviterer til iPhone 13 og Watch Series 7 event

Apple har langt om længe løftet sløret for datoen, hvor iPhone 13, Watch Series 7 vil blive præsenteret. Vil Apple have andet på plakaten?

Apple inviterer til iPhone 13 og Watch Series 7 event

Endelig har Apple sendt invitationer ud til deres næste store event, hvor de forventes at præsentere nye iPhones, smartwatches og vi har måske også en anden lille nyhed i vente. Læs herunder hvornår Apple præsenterer iPhone 13, Apple Watch Series 7 og (måske) AirPods 3.

Se også: Find billigste priser på iPhones

Hvornår kommer iPhone 13?

Præsentationen af iPhone 13, Apple Watch Series 7 og AirPods 3 løber af stablen tirsdag i næste uge, den 14. september 2021. Eventet, vil ligesom de sidste events fra Apple, blive afholdt digital. Det betyder, at præsentationen er indspillet på foran og sendes på Apples hjemmeside og på Youtube klokken 19:00 dansk tid.

Hvad er nyt i iPhone 13?

iPhone 13 forventes at få et design lignenden iPhone 12, men får en bedre og hurtigere 120 Hz skærm. Ydelsen forbedres med en ny A15 Bionic-chip, som angiveligt skulle sætte ny benchmark for hastigheden i mobiltelefoner. Kameraet skulle også en opgradering, batteritiden skulle blive længere og så kan iPhone 13 muligvis også få satellitdækning. Og så kunne iPhone 13 også blive den første mobiltelefon i Danmark med mmWave 5G. Du kan læse alle rygter om iPhone 13 her.

Pris på iPhone 13? Prisen på iPhone 13 forventes at blive den samme, men der kunne ske en udskiftning af lagerpladsstørrelserne, hvilket kan have indflydelse på prisen. Du kan læse mere om prisen på iPhone 13 her.

Læs også: iPhone 13: Rygter og viden om Apples 2021-iPhones

Hvad er nyt Apple Watch Series 7?

Apple Watch Series 7 skulle få nyt design, så det nu bedre matcher designlinjer med iPhones og iPads. Skærmen skulle blive større, urkassen vokse fra 40 og 44 millimeter til 41 og 45 millimeter. Batteritiden skulle også blive væsentligt forbedret, så uret nu holder 3-4 dage.

Sammen med iPhone 13 og Watch Series 7 er Apple selvfølgelig også klar med ny software til deres produkter. Det betyder iOS 15 til iPhones og WatchOS 8 til Apple Watches.

Læs også: Rygter om Apple Watch Series 7

Kommer AirPods 3?

Der går også rygter om, at Apple skulle løfte sløret for nye billige AirPods, som går under navnet AirPods 3. De skulle designmæssigt minde om AirPods Pro, men ikke have samme funktioner.

Så der er lidt af hvert at se frem til på tirsdag, når Apple løfter sløret for nye iPhones, smartwatches og mere. Her på mobilsiden.dk sidder vi klar og dækker alle nyheder fra eventet.

Se også: Test af iPhones