Google Chrome er nu klar til Android

Efter mere end et halvt år undervejs er den velkendte Google Chrome browser nu på vej til Android.

Google Chrome er nu klar til Android

Google Chrome har i de senere år taget store markedsandele inden for browsere til PC’ere, og går nu med Chrome til Android efter smartphone markedet.

Chrome til Android er netop nået beta-stadiet, og tilbyder et hav af velkendte features.

Hastighed

Google Chrome til Android, er udviklet til Android 4.0 Ice Cream Sandwich, og har det selvsamme formål som Chrome til PC har, nemlig enkelthed og hurtighed.

Chrome til Android vil give dig de velkendte funktioner, som du kender fra Chrome til PC, blandt andet hurtig, nem søgning og navigering direkte fra adressebaren, også kendt som “instant search”.

 

Enkelthed

Derudover vil Chrome til Android også fokusere på nem synkronisering, og cross-platform anvendelse, Således at man let kan arbejde på kryds af sin tablet, smartphone og PC, uden forstyrrelser og uden problematik.

Hele opbygningen af browseren er udviklet fra bunden af, således at fanestyrring og brugen af browseren er tilpasset både den lille skærm på din smartphone, men også den større skærm på en tablet enhed.

Browseren giver dig uendelig brug af faner, med let mulighed for at bladre mellem fanerne, med intuitive bevægelser på skærmen.

Chrome-teamet har også valgt at fokusere på problemet, med at åbne links på en hjemmeside. Med den nye “links”-funktion, giver browseren en nem måde at zoome ind på links, så det bliver lettere  at ramme den første gang.

Sikkerhed

I den nye browser har sikkerheden også været i fokus, og med funktionen “inkognito-tilstand”, er privat browsing også blevet muligt.

Ved at logge ind i browseren, med den konto man også bruger i sin Chrome browser på PC’en, så sker synkronisering mellem enhederne automatisk.

At logge ind giver følgende fordele: 

  • Se åbne faner: Forlader man computeren med flere faner åbne, kan de let tilgås fra Android-enheden, fuldstændig som man forlod dem på computeren. 

  • Relevante forslag: Bruger man ofte samme hjemmesider på sin computer. Nu finder din Androi- enhed selv ud af at huske disse sider, således bliver autoudførelse 
    også overført til din Android. 
     

  • Synkronisering af bogmærker: Alle ens bogmærker bliver gemt og synkroniseret på tværs af alle Chrome platforme. 

     

Er du interesseret i Chrome til Android, så er den tilgængelig via Android Market, yderligere information om Chrome til Android kan findes her.

Video: Google introduktion af Chrome til Android