Google Nest Hub kommer til Danmark i maj

Googles smarte display, Nest Hub, lanceres i Danmark allerede senere i denne måned.

Google Nest Hub kommer til Danmark i maj

Googles største præsentation på årets Google I/O-udviklermesse blev afholdt i går og bragte masser af spændende nyheder med sig. Her kunne vi høre om kommende softwarenyheder fra Android, Google Assistent og meget mere. Men det vi selvfølgelig er allermest interesserede i er hardware-nyheder. Dem var der heldigvis også, men også en lille godbid til Danmark dukkede op undervejs. 

Googles smarte display, Home Hub, kommer nemlig til Danmark, men under et andet navn. Google har nemlig helt droppet “Home”-delen i deres navngivning og vil fremover brande produkterne med “Nest” i stedet.

Google Nest Hub består af en 7 tommer skærm med indbygget højtaler. Her er selvfølgelig indbygget Chromecast, Google Assistent, digital billedramme og meget mere. Her er en demo af Google Nest hub:

Google Nest Hub: Pris og tilgængelighed

Google Nest kommer til Danmark allerede den 28. maj og får en vejledende pris på 999 kroner. Den vil kunne købes i Googles egen webbutik, hvor du også kan skrive dig på venteliste, eller hos udvalgte forhandlere.

Læs også: Google Assistent får ny kørselstilstand

Specifikationer på Google Nest Hub

Google Nest Hub specifikationer
Mål og vægt 67,3 x 178,5 x 118 mm
480 gram
Skærm 7 tommer LCD
400 nits
Højtaler Full range speaker
Sensorer Capacitive touch
Ambient light
Forbindelser 802.11b/g/n/ac (2.4GHz/5Ghz) Wi-Fi
Bluetooth 5.0
Strøm 15W adapter
Farver Sand, Chalk, Aqua, Charcoal
Pris 999 kroner
Google Nest Hub Max
Google Nest Hub Max. Foto: Google

Google Nest Hub Max ikke til Danmark endnu

Google lancerede samtidig et nyere udgave af Nest Hub, Nest Hub Max, med 10 tommer skærm og masser af forbedringer. Nest Hub Max har fx et indbygget kamera, som automatisk følger dig rundt i rummet, når du taler over Google Duo. Her er også en manuel sluk-knap. Med Nest Hub Mac behøver man heller ikke råbe af smarthøjtaleren, når den skal tie stille, det gør man meget simpelt via en håndbevægelse.

Men Google Nest Hub Max kommer ikke til Danmark i første omgang, men forhåbentlig senere i år. Prisen ligger på 229 dollars, altså cirka 1.500 kroner ex. moms.