Hvornår kommer Windows 11?

Med et radikalt anderledes design, bedre ydelse og nye funktioner, så venter mange i spænding på Windows 11. Læs her hvornår Windows 11 kommer.

Hvornår kommer Windows 11?

Microsoft har netop afsløret den næste udgave af Windows, som med sig bringer en perlerække af forbedringer, ændringer, nye funktioner og mere. I denne artikel svarer vi dig bedst muligt på, hvornår Windows 11 kommer.

Læs også: Xbox Game Pass cloudgaming kommer til Xbox og Windows 11

Hvornår kommer Windows 11?

Lad os bare springe ud i det. Microsoft er endnu ikke kommet med en præcis lanceringsdato, men melder i stedet ud, at Windows 11 kommer “denne sommer”. Det forventes at Microsoft vil rulle opdateringen til Windows 11 ud i oktober.

Skulle du være lidt utålmodig og have lyst til at eksperimentere med Windows 11 før den endelige udgivelse, er der mulighed for at få opdateringen allerede næste uge – altså slut juni eller start juli.

Windows 11 er en gratis opdatering, hvis du allerede har Windows 10.

Læs også: Microsoft vil lave eksklusive Xbox-spil til skyen

Hvad er nyt i Windows 11?

Windows 11 byder på så mange nye ting, hvorfor vi her kun vil fremhæve de største. Har du lyst til at dykke yderligere ned i nyhederne i Windows 11, så læs her.

Først og fremmest er der store designændringer i Windows 11, hvor brugeren er mere i fokus end tidligere. Startmenuen er blevet centreret og det hele ser bare meget mere moderne og lækkert ud. Det før kantede design er blevet mere afrundet og der er nye temaer, både lyst og mørkt.

Der er også langt bedre multitasking i Windows 11, med flere og lettere mulighed for skærmopdeling. Samtidig fungerer det endnu bedre med en ekstern skærm, hvor det husker din sidste skærmopsætning. Man kan også have virtuelle skriveborde, fx til privat, arbejde og gaming.

Man vil også kunne hente Android-apps til Windows 11. Microsoft har indgået et samarbejde med Amazon, hvilket giver adgang til næsten en halv million forskellige Android-apps til din Windows 11-computer direkte fra Microsoft Store.

Der er også store forbedringer til opdateringer og ydelse. Opdateringer fylder 40 procent mindre og opdaterer automatisk i baggrunden. Og spiller du spil på din Windows-computer, så er der mange gode grunde til at opgradere til Windows 11.

Se også: De bedste Android-telefoner