OnePlus og Oppo får fælles R&D-afdeling

OnePlus og Oppo's telefoner har det med at ligne hinanden, og nu har OnePlus bekræftet, at de sammen med Oppo går sammen i en fælles R&D-afdeling.

OnePlus og Oppo får fælles R&D-afdeling

Sammenlægningen mellem de to selskaber er sket for at kunne optimere ressourcerne, samtidig med at man sikrer OnePlus yderligere vækst. Derfor er selskaberne i færd med at integrere yderligere R&D-ressourcer i OPLUS, som er deres langsigtede investor. OnePlus vil fortsat operere uafhængigt.

Læs også: Carl Pei, medstifter af OnePlus, forlader virksomheden

OPLUS er en investorgruppe, der fører tilsyn med OnePlus, Oppo og Realme, så det kan være, man på sigt vil kunne se resultatet af den nye integration på tværs af alle tre selskaber.

OnePlus og Oppo fremstiller allerede nu enheder, der ofte er meget ens. For eksempel er det det farveskiftende elektrokromiske glas, vi først så på OnePlus Concept One, og for nylig OnePlus 8T Concept, som nu er masseproduceret til Oppo Reno 5 Pro Plus.

OnePlus skiftede endda smartphone-strategi sidste år, som gjorde at de øgede fokus til flere budgetmodeller, hvilket gjorde Oppo-ficationen mere tydelig end nogensinde før. Og nu har de to virksomheder altså justeret deres dagsordener yderligere. Nye medarbejdere i den integrerede forskningsafdeling ansættes også af Oppo, ikke OnePlus.

En Insider fra Oppo har angiveligt udtalt, at R&D-fusionen er sammenligneligt med samarbejdet mellem Xiaomi og Redmi, der også deler fælles R&D-afdeling.

Læs også: OnePlus 9 Pro får 45 W trådløs opladning

OnePlus 9 på vej

Med lanceringen af Samsungs nyeste topmodeller, Galaxy S21, har der været stille fra de andre store mobilproducenter. Men frygt ikke, for OnePlus ligger og afventer. Inden længe gør de nemlig klar til præsentationen af deres nyeste serie, som inkluderer et nyt flagskib. OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro forventes lanceret til april.

Efter som vi nærmer os lanceringen af nye produkter fra OnePlus, så kan vi også finde nuværende modeller til skarpe priser. OnePlus 8 Pro, som er blandt de bedste Android-telefoner, koster vejledende 6.999 kroner, men er nu nede i 5.600 kroner.

De bedste priser på OnePlus 8 Pro 128 GB

Opdateret 18/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
4.899,-
4.899,-
Telenor
Mindstepris
5.249,-
5.249,-
Telegiganten
Mindstepris
5.370,-
5.370,-

OnePlus 8 Pro 128 GB udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 2.100,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus 8 Pro 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. Allerede d. 11/1/2021 fulgte vi op med nyheden De første test af OnePlus Band – Ikke bedre – Følg den videre histore her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..