Telenor lancerer to børneabonnementer

Telenor lancerer to børneabonnementer, der henvender sig til børne under 11 og unge under 18. Det billigste koster 90 kroner.

Telenor lancerer to børneabonnementer

Telenor lancerer nu to skræddersyede abonnementer til børn og unge, U11 og U18. Her er der både tale, data og nye værktøjer som spærregrænser og forbrugskontrol. De to abonnementer er henvendt til børn under 11 og unge under 18.

U11-abonnementet består af 2 GB data og 2 timers tale. Ifølge Telenor passer det godt til denne aldersgruppe, fordi de har et lavt forbrug og for det meste er i nærheden af WiFi. Der bliver skruet op for indholdet, hvis man i stedet vælger et U18-abonnement. Her får teenageren hele 30 GB data og kan ringe i 30 timer. Abonnementerne kan også tages med til udlandet uden bekymring. Roaming fungerer nemlig kun i de lande, som er inkluderet i abonnementerne.

Tor-Arne Fosser, der er kundedirektør i Telenor, siger om de to børneabonnementer:

“Vi har lyttet til vores kunder og kan nu tilbyde to børneabonnementer. De passer perfekt til aldersgrupperne, og vi har indsat en række spærringer og forbrugskontrol, så forældrene trygt kan lade børnene være på”

Telenor
Her ses de to børneabonnementer fra Telenor. Foto: Telenor

For forældrenes tryghed og barnets sikkerhed

Danske forældre udstyrer fra en tidlig alder børnene med en mobiltelefon. Og med god grund. Mobilen giver forældrene tryghed, når børnene går hjem fra skole eller skal tage bussen. Men desværre er der alt for mange eksempler på, at regningen hos mobildebutanterne løber løbsk.

“Når børnene får en smartphone, så åbnes døren til mange fristelser. De fristelser har i årenes løb givet mange forældre store overraskelser, når de ser mobilregningen. Derfor har vi sat grænser for, hvad der kan købes med børneabonnementerne, og dermed givet nøglerne til forældrene.”

Fortsætter Tor-Arne Fosser.

Med abonnementerne er det som standard pålagt spærring af SMS-betalinger af fysiske varer og indholdstakseret sms. Samtidig får forældrene kontrol med alt forbrug udover abonnementet og en sms, hvis barnet nærmer sig grænsen. Det hele kan styres fra Mit Telenor-appen.

Mere information om Telenors børneabonnementer kan findes her.