Afstemning: Hvilken kamerafunktion i mobilen er vigtigst?

Kameraet i mobiltelefonerne bliver hele tiden mere avancerede og får flere funktioner. Men hvilken funktion bruger du mest? Stem med i artiklen.

Afstemning: Hvilken kamerafunktion i mobilen er vigtigst?

Kamerateknologien i smartphones har udviklet sig voldsomt de sidste år og ser ikke ud til at stoppe. De helt store trends lige nu er flere linser og kunstig intelligens. Mange nye mobiltelefoner har enten to, tre eller helt op til fire kameralinser.

Læs også: Samsung lancerer Samsung Galaxy A9 med hele fire bagkameraer

AI, eller kunstig intelligens, bliver også en større og større del af kameraet. Til at starte med var det til at genkende forskellige scener, så man optimerede indstillingerne af kameraet til det enkelte motiv. Men nu bliver AI også  brugt til stabilisering af billeder og video, i kombination med optisk billedstabilisering.

Der er ingen tvivl om at vi kommer til at se mere af den slags. Kunstig intelligens er stadig på et tidligt stadie, og kommer til at udvikle sig meget de næste år.

Én ting er hvad smartphone producenterne smider i af funktioner og hvilke forbrugerne rent faktisk ender med at bruge.

Hvad er brugbart og hvad er bare unødig fyld? Stem med her:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere nyt om temaet

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke lade være. 26/10/2018 rettede vi nyt fokus på sagen med historien Duel: Huawei Mate 20 Pro, Galaxy Note9 og iPhone XS Max – Læs den her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..