Bekræftet: OnePlus 7 Pro får nyt tredobbelt kamera

Vi er ikke langt fra en lancering af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro. Nu bekræfter en teaser det tidligere rygtede tredobbelte kamera.

Bekræftet: OnePlus 7 Pro får nyt tredobbelt kamera

OnePlus er så småt begyndt at dele informationer om deres kommende smartphones, som bliver lanceret den 14. maj. Vi ved allerede at de ikke får trådløs opladning og Pro-udgaven får en ny og meget interessant skærm, men derudover er der kun rygter. Men nu har OnePlus lagt en video på deres Instagram, som afslører det forventede tredobbelte kamera.

I går publicerede vi en oversigt over de europæiske priser, som afslørede en flagskibs-værdig pris på OnePlus 7 Pro. En så høj pris kræver et bedre kamera for at kunne konkurrere direkte med Huawei og Samsung, og måske får vi netop dette.

Her er videoen fra Instagram:

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Bells and whistles make noise. We make phones. #OnePlus7Series

Et opslag delt af OnePlus (@oneplus) den

Rygter om kameraet i OnePlus 7

Der er ikke meget ude om det nye kamera i OnePlus 7. Først og fremmest skulle det kun være Pro-modellen der får det nye tredobbelte kamera. Det skulle bestå en af 48 megapixel primær sensor, have 3x optisk zoom og en ultra vidvinkellinse på 117 grader. 

Læs også: OnePlus 7 får ikke trådløs opladning

Sidste nye om historien

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 25/4/2019 publicerede redaktionen en vinkel omkring Her er priserne på OnePlus 7 Pro – Klik her. Få også seneste nyt om temaet her.