Billeder af Moto X afslører selfie-blitz og fingeraftrykslæser

En lille uge inden Motorola lancerer sin næste topmodel, Moto X, er billeder af telefonen dukket op, som afslører en selfie-blitz og fingeraftrykslæser.

Billeder af Moto X afslører selfie-blitz og fingeraftrykslæser

Tirsdag den 28. juli afholder og livestreamer Motorola en stor event, hvor Moto G og Moto X forventes at blive præsenteret, og sidstnævnte er nu dukket op på adskillige billeder.

Først var det gennem Facebook-siden Perú Android, hvor 4 billeder blev lækket. Her ses det tydeligt, at der er placeret en LED-blitz ved siden af frontkameraet. Med denne vil du aldrig komme til at mangle lys, når du skal tage selfies på farten med frontkameraet på 5 megapixel.

Læs også: Motorola inviterer til event i næste uge

3. generation af Moto X har fortsat en højttaler nede i bunden på fronten, og her hævder samme Facebook-side, at Motorola har integreret en fingeraftrykslæser i, som dog kræver en swipe-bevægelse i stedet for at skulle hvile fingeren på. Om der rent faktisk kommer lyd ud af den øverste fronthøjttaler i denne nye Moto X i modsætning til 2. generation, vides endnu ikke.

Motorola Moto X 2015

Nyt knivskarpt billede afslører den hvide model

For få timer siden er endnu et billede delt af den kommende Moto X-topmodel, men denne gang den hvide variant. Det er en bruger på det kinesiske sociale medie, Weibo, der har løftet sløret for, hvordan bagsiden på den hvide model ender med at tage sig ud.

Læs også: Motorolas næste Moto G bliver vandtæt

På billedet ses blandt andet den nye tekstur på bagsiden, som der også benyttes på den kommende Moto G – dog er teksturen en anelse finere på Moto X. Tilføjelsen af det nye metalelement, der omkredser kameraet, LED-blitzen og den lille fordybning på bagsiden kan også her ses i knivskarp kvalitet.

Specifikationer i topklasse

Hen over de kommende uger er specifikationerne for topmodellen også sluppet ud fra Motorolas lukkede døre.

De seneste rygter peger således på, at den bliver udstyret med en 5,2 eller 5,5” stor skærm af AMOLED-typen og får den høje QHD-skærmopløsning, som består af 1.440 x 2.560 pixels. Processoren tegner nu til at blive den noget udskældte Snapdragon 810 fra Qualcomm, som ad flere omgang har resulteret i meget varme smartphones.

Læs også: Specifikationer på næste Moto X lækket

Processoren bliver suppleret af hele 4 GB RAM sammen med enten 32 eller 64 GB intern lagerplads. På kamerafronten vil Motorola endelig være konkurrencedygtig med opgraderingen til 16 megapixel, som får følgeskab af det føromtalte 5 megapixel selfiekamera med LED-blitz foran.

Det hele bliver drevet af et batteri på 3.280 mAh, som er væsentligt større end kapaciteten på 2.300 mAh, der gemmer sig i den nuværende 2. generation af topmodellen. Det er faktisk intet mindre end 43 % større end batteriet i 2014-udgaven af Moto X.

Læs også: Officielle pressefotos af ny Moto G dukker op

Tilbage er der blot annonceringen af telefonen, som med al sandsynlighed altså finder sted om blot 5 dage, hvor du selv kan følge med direkte fra en livestream.