Et indblik i G4 kameraet (video)

LG er meget stolte af kameraet i deres nye topmodel, denne video viser hvorfor.

Et indblik i G4 kameraet (video)

LG er tydeligt stolte af den nye topmodels kamera egenskaber, og det er da også nogle ganske pæne specifikationer der ligger til grund, en opløsning på 16 megapixel, en f/1.8 sensor samt en ny “farve spektrum” sensor – og så kan den udnytte de nye manuelle indstillinger i Android Lollipop samt tage billeder i RAW format.

Læs også: LG G4 vises frem i fire nye reklamefilm

Phandroid har fået et par små demonstrationer i kamera egenskaberne, den første viser hvordan kameraet opfører sig når der ikke er meget lys at gøre godt med. Tre telefoner (LG G4, Samsung Galaxy S6 og iPhone 6) pegede ind i en kasse mod en mørk opstillet scene hvorefter der tages et billede og resultatet kan sammenlignes.

Læs også: Første billeder: Så vildt er LG G4’s kamera

Den næste test viser den nye farve sensor som LG har placeret på bagsiden, en Galaxy S6 og to G4 modeller (en med farvesensor slået fra, en anden med sensoren slået til) er placeret i et stativ som giver et indblik i hvordan sensoren formår at justere farvebalancen så farver i billedet fremgår klart og tydeligt. Der vises også hvordan man hurtigt kan rode med de manuelle indstillinger og få taget et fantastisk billede, se videoerne nedenfor.

Kilde: Phandroid