Huawei lancerer ny Pro-mobil med pop-up kamera

Huawei lancerer i dag P Smart i en Pro-udgave med 6,6 tommer skærm, tredobbelt Ai-kamera, pop-up kamera, 4000 mAh til en ganske fornuftig pris.

Huawei lancerer ny Pro-mobil med pop-up kamera

En 6,59 tommer skærm uden notch eller andre unødvendige afbrydelser, til en pris på 2.799 kroner. Det lyder umiddelbart meget fornuftigt, hvis man ikke er den store frontkamera-bruger og ikke kaster mange tusinde efter en ny mobil. Huawei lancerer i dag P Smart Pro, der med en 6,59 tommer skærm, tre kameraer med AI, Ultra FullView skærm, stort batteri og flot design er et fornuftigt bud på en mobil til førstegangskøberen og den unge smartphonebruger. 

Fra december kan danskerne finde Huaweis nyeste smartphone, P Smart Pro, i butikkerne. Den nye tilføjelse til P Smart-serien har en skærm på 6,59 tommer i fuld HD, et primært kamera på 48 megapixel, der suppleres af to øvrige kameraer samt et pop-up frontkamera. P Smart Pro kommer med en intern hukommelse på 128 GB og 6 GB RAM.

“Med P Smart Pro får du virkelig meget smartphone for pengene. Den er perfekt til nybegynderen og den unge smartphonebruger, der vil tage gode billeder, streame videoer, og være social med sine venner. Ligesom den er det oplagte valg til dig, der bare gerne vil have en rigtig god smartphone til en rigtig god pris,”

siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Tredobbelt AI-kamera i P Smart Pro

Den nye Huawei P Smart Pro er udstyret med tre kameraer på bagsiden, med indbygget kunstig intelligens. Der er et hovedkamera på 48 MP, et kamera på 8 MP med 120 graders vidvinkel, og sidst et kamera på 2 MP, der muliggør portræt/bokeh-effekt.

P Smart Pro gør brug af kunstig intelligens, der får billeder til at fremstå knivskarpe. Med indbygget reduktion af støj i billedet og baggrundsgenkendelse tilpasser kameraerne i P Smart Pro sig til alle typer omgivelser og belysning.

Til selfier gemmer der sig et pop-up kamera på 16 MP, der automatisk skubbes op, når det aktiveres. Med Al Backlit imaging og AI Beauty (hvis man er til den slags) sørger kameraet for, at dine selfies altid stiller dig i det bedste lys.

6,59 tommer Ultra FullView-skærm

Pop-up kameraet betyder, at det traditionelle frontkamera kan undlades fra skærmens overflade og dermed resulterer i en højere ”screen to body-ratio”, der lander på hele 91 procent.

Panelet er et LCD FullView Display med en opløsning på 2340 x 1080 pixel. P Smart Pro er desuden udstyret med ”Eye Comfort Mode”, der giver brugeren en behagelig læseoplevelse med et dæmpet lys, hvilket især kan være nyttigt, hvis telefonen bruges kort tid inden, man skal sove.

P Smart Pro er udstyret med en Power-knap med integreret fingreaftrykslæser på siden, der gør det muligt at åbne, tænde og slukke telefonen med et enkelt tryk.

Huawei P Smart Pro
Huawei P Smart Pro i Midnight black. Foto: Huawei

4000 mAh batteri i P Smart Pro

Huawei P Smart Pro er drevet af mellemklasse chipsættet Kirin 710F-chipset, der giver smartphonen en høj ydeevne og et minimalt strømforbrug. Med den strømbesparende processor i samspil med batteriet på 4000mAh, skriver Huawei, at P Smart Pro klarer 40 timers opkald, 80 timers musik og 14 timers browsing.

Huaweis styresystem EMUI 9.1 sikrer, at brugeren udnytter batteriet optimalt, der effektivt tilpasser sig brugerens adfærdsmønstre og dermed optimerer batteriets performance og holdbarhed.

Huawei P Smart Pro: Pris og tilgængelighed

Huawei P Smart Pro lanceres med Google Mobile Services baseret på Android-platformen, version 9 Pie (der er lovet opdatering til Android 10). Den kommer til salg i Danmark, som udgangspunkt i Elgigantens butikker fra primo december.

Den vejledende udsalgspris lyder på 2.799 DKK. P Smart Pro kommer i farverne Midnight black og Breathing Crystal.

Historien efterfølgende

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden gik videre med historien. d. 20/11/2019 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen Danskerne går i seng med mobilen – Forstættelsen i sagen kan læses her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..