LG inviterer til afsløring af V40 ThinQ med fem kameraer

Sæt kryds i kalenderen ud for den 3. oktober. Her løfter LG nemlig sløret for det næste flagskib V40 ThinQ, som kommer med intet mindre end fem kameraer.

LG inviterer til afsløring af V40 ThinQ med fem kameraer

Med Huawei P20 Pro startede Huawei et race blandt smartphoneproducenter om at proppe flest kameraer ind i en smartphone. Huawei lagde ud med tre sensorer, og der går forlydender om, at Nokia er på vej med en Nokia 9 med hele fem bagkameraer.

Inden da får vi dog den næste LG-topmodel, V40 ThinQ, at se. Onsdag den 3. oktober holder LG nemlig en event i New York, hvor flagskibet bliver vist frem. I invitationen skriver LG: ”TAKE 5. COME AND SEE WHAT’S NEXT”, og det er ifølge The Verge er det en direkte henvisning til, at LG V40 ThinQ får hele fem kameraer.

Læs også: LG arbejder også på en foldbar smartphone

Dog er der ikke tale om fem bagkameraer ligesom i den kommende Nokia 9, men derimod ”kun” tre på bagsiden og to foran – altså samlet set et kamera mere end på Huawei P20 Pro. Ifølge Android Police, som via en kilde har kendskab til kamerasetuppet i V40 ThinQ, vil den ene sensor på bagsiden være en standardlinse. Den anden sensor får en vidvinklet linse, mens der endnu ikke er nogen oplysninger om den tredje sensor.

Foran vil de to frontkameraer tage 3D-billeder af ens ansigt, som muliggør ansigtsgenkendelse og dermed hurtig oplåsning af skærmen.

Designmæssigt menes LG V40 ThinQ at minde om G7 med en fingeraftrykslæser på bagsiden, og det er ikke utænkeligt, at V40 ThinQ udstyres med en P-OLED-skærm fra LG Display ligesom i LG V30 ThinQ. Der er allerede lækket knivskarpe pressefotos af telefonen, som viser, at de tre bagkameraer placeres side om side, mens der også fortsat er et hak i toppen af skærmen, som dog ser ud til at være skjult med en sort baggrund.

I motorrummet vil der være den nyeste Snapdragon 845-processor til at drive hele maskineriet. Den vil også få en dedikeret Google Assistent-knap ligesom G7.