LG lancerer LG V40 ThinQ med tredobbelt kamera

Det er ikke meget vi ser til LG her i Danmark, men producenten lancerer nu den flotte LG V40 ThinQ.

LG lancerer LG V40 ThinQ med tredobbelt kamera

LG er tilbage med en ny model i deres V-serie, som denne gang er nået til V40. Ligesom LG G7 har den fået det hæslige efternavn ThinQ, men den ser alligevel ganske indbydende ud.

Samlet set indeholder den hele fem kameralinser: tre bagpå og to foran. Skærmen på LG V40 ThinQ er en 6,4 tommer Fullvision OLED QHD+, som udnytter fronten af telefonen endnu bedre. Dvs. mindre kant og mere skærm. 

Læs også: De 10 bedste kameramobiler ifølge DxOMark

Indmaden i LG V40 består af et Snapdragon 845 chipsæt, 6GB RAM og 64GB eller 128GB lagerplads, hvilket efterhånden er standard for et 2018 flagskib. Det mere interessante ved V40 er kameraet.

LG V40
Skærmen på LG V40 er på 6,4 tommer. Foto: Techradar.com

V40 har samlet fem kameralinser

Bagkameraet består af hele tre linser: en 16 megapixel vidvinkel, 12 megapixel standard linse med en blænde på f/1,5 og til sidst en 12 megapixel telefoto linse. Det tredobbelte kamera er tidligere noget der har været forbeholdt Huawei og senere også Samsung, men nu er LG altså også med på vognen. En vinkel på hele 107 grader formår vidvinkel linsen af indfange og telefoto linsen klarer 2x optisk zoom. Alle tre linser har mulighed for at tage et billede på samme tid, hvilket LG kalder for Triple Shot. De tre billeder bliver sammensæt til en lille video, som let kan deles med venner og familie.

Frontkameraet består af en 5 megapixel vidvinkel og en 8 megapixel standardlinse, som arbejder sammen om at lave den populære bokeh effekt, som giver kunstig dybe i billederne.

LG lover op til dobbelt så hurtig fokusering med dobbelt PDAF, phase detection autofocus.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ kommer i en række flotte farver. Foto: LG

Tuned by Meridian

LG har længe prioteret god lyd i deres smartphones og V40 lyder til at fortsætte denne trend. Lyden i telefonen er nemlig blevet kontrolleret af selveste Meridian, hvilket burde være noget af et kvalitetsstempel. En 32-bit Hi-Fi Quad DAC producerer en balanceret lyd, som kommer ekstremt tæt på den originale indspildning. 

Ligesom LG G7 har V40 også den nye Boombox højttaler indbygget, som bruger et dedikeret resonanskammer i telefonen.

Læs også: ASUS ROG Phone kommer nu til Danmark

LG V40 pris og tilgængelighed i Danmark

LG V40 kommer i farverne Aurora Black, Platinum Gray, Moroccan Blue og Carmine Red. Den vejer kun 169 gram og er kun 7,7mm tyk. Den er selvfølgelig IP68 certificeret og har trådløs opladning. Underligt nok kommer den med Android 8.1 Oreo.

Om den officielt kommer til Danmark tvivler vi på, men derfor importerer nogle forhandlere den helt sikkert alligevel.