OnePlus 5 og OnePlus 5T får kamerafeature fra OnePlus 6

OnePlus er på vej med selfie-portrættilstand til de tidligere topmodeller OnePlus 5 og 5T, som er hentet fra den nye OnePlus 6.

OnePlus 5 og OnePlus 5T får kamerafeature fra OnePlus 6

Bare fordi OnePlus har lanceret flagskibet OnePlus 6, er de tidligere topmodeller OnePlus 5 og OnePlus 5T ikke glemt. OnePlus er nemlig på vej med en ny feature til de to tidligere topmodeller, som allerede er at finde i den nye OnePlus 6.

Læs også: Ny opdatering betyder, at OnePlus 3 og 3T får ansigtsgenkendelse

OnePlus har afholdt et feedback-event kaldet Open Ears Forum i Indien, som producenten nu har gjort status over. På OnePlus’ hjemmeside oplyser firmaet, at der kommer selfie-portrætfotos til OnePlus 5 og 5T. Det giver muligheden for at tage selfies med en bokeh-lignende effekt ligesom med bagkameraet. Derudover kommer der også en række forbedringer og ændringer, som ikke kun er forbeholdt OnePlus 5 og 5T.

  • FileDash vil blive forbedret til at være kompatibel med andre OnePlus-apps. Vi vil også gøre det nemmere at gå på opdagelse.
  • OnePlus Switch med understøttelse af forbedret backup af data og backup på desktop.
  • Selfie-portrættilstand på OnePlus 5 og OnePlus 5T.
  • Korrektion af “oliemalerieffekten” fortsætter.
  • Shelf vil understøtte mørkt tema.
  • Understøttelse af flere accentfarver.

Om planen om at udstyre OnePlus 5 og 5T med nye features fra OnePlus 6 oplyser OnePlus’ medstifter Carl Pei følgende i et tweet:

”Det er unødvendigt at tilbageholde features i gamle modeller for at sælge nye modeller. Vi er her for at skabe langvarige forhold med vores kunder”.

Det er endnu uvist, hvornår en opdatering ruller ud til OnePlus 5 og 5T, men det bør formentlig ske inden længe. Det er ikke første gang, at OnePlus ruller en OnePlus 6-feature ud til ældre modeller. I slutningen af maj fik OnePlus 3 og OnePlus 3T begge ansigtsgenkendelse via en softwareopdatering, som OnePlus introducerede i OnePlus 5 og siden også udstyrede OnePlus 5T og OnePlus 6 med.