OnePlus 5T spec-læk: Bedre kamera, større skærm og batteri

OnePlus 5 afløseren, OnePlus 5T, bliver forbedret på mange forskellige punkter.

OnePlus 5T spec-læk: Bedre kamera, større skærm og batteri

En efterårsafløser til OnePlus 5’er topmobil synes at tegne sig i horisonten. Efter en stribe billeder er sluppet ud i de fortløbende dage, er det et decideret teknikblad som nu er lækket. Det skriver gsmarena og peger på et lækket screenshot fra testappen Antutu.

Her bekræftes det, at mobilen som sandsynligvis vil hedde OnePlus 5T, vil få et 18:9 display med en opløsning på 2.160 x 1.080 pixels – i tråd med hidtil lækkede oplysninger om et ekstra aflangt 6 tommers display der vil indtage hele fronten på telefonen.

Ud over designopdateringen, vil OnePlus 5T byde på et sæt opgraderede kameraer, med to gange 20 megapixelmoduler der afløser 5’erens 16 megapixels dobbeltkamera.
Optikkerne i modulerne bliver samtidig mere lysstærke med henholdsvis f/1,6 og f/2,6, hvilket bør indfange omkring 20 procent mere lys under lyssvage forhold.

Se også:  Nye billeder viser Oppo R11s – og dermed også OnePlus 5T

Samme motor, ny software

Mekanikken er uændret i forhold til OnePlus, her er det fortsat en Snapdragon 835 octa-core der vil drive mobilen frem sammen med 8GB RAM og 128GB lagerplads. En mindre, billigere variant med 6GB RAM og 64GB kan dog ikke udelukkes.

For at imødekomme det større display og dets øgede strømforbrug, vil batteriet i OnePlus 5 styrkes, så det nu rummer 3.450 mAh – 5 procent mere end i den afgående model.

Softwaren får samtidig en opdatering til nyeste Android 8.0 Oreo, hvilket dermed vil gøre OnePlus 5T til den første OnePlus-mobil ekviperet med den nyeste Android.

Læs også:  OnePlus 5T salgsmateriale lækket

Kommer til november

Hvornår telefonen vil debutere er ikke offentliggjort endnu, men den kinesiske e-butik Oppomart er ude med estimerede priser og tilgængelighedsdatoer. Her vil priserne debutere ved henholdsvis 550 og 650 amerikanske dollars med levering fra sidst i november måned. Priserne synes derfor at matche OnePlus 5’s debutpriser fra foråret.

Se også:  Android 8.0 Oreo ude til OnePlus 3 og 3T som betaudgave