OnePlus 6: Stor opdatering til kameraet rulles ud

OnePlus er nu klar med næste opdatering til deres OxygenOS, som skulle forbedre kameraet samt tilføje Google Lens.

OnePlus 6: Stor opdatering til kameraet rulles ud

Det er efterhånden et par måneder siden, at præsentationen af OnePlus 6 løb af stablen. Det er til dato OnePlus’ mest omtalte smartphone, men også den mest solgte. Siden præsentationen har OnePlus derudover været gode til, at fastholde folks opmærksom på Oneplus 6. Der er kommet en række software opdateringer, og der er kommet den nye røde farve.

Og nu er OnePlus klar med endnu en opdatering til deres OxygenOS. Version 5.1.9 rulles nemlig ud netop nu, og den bringer med sig en række forbedringer, samt helt nye tilføjelser.

Læs også: Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark

OnePlus 6
Kameraet i OnePlus 6 gør det ganske godt, men med den nyeste opdatering skulle det være endnu bedre. Foto: Mobilsiden.dk

Kameraet i OnePlus 6 er allerede nu ganske godt. Faktisk så godt at den endte på en flot tredjeplads i vores store blindtest. Men OnePlus ruller nu en opdatering ud, som skulle forbedre en række ting, som bl.a. er ønsket af deres community. 

Der skulle gerne opleves forøget skarphed, bedre dynamisk rækkevidde og en forbedret portræt/bokeh funktion. Derudover bliver Google Lens nu en del af kamera appen. 

Læs mere: Google Lens er nu ude til Android-mobiler i Danmark

Google Lens Mode på OnePlus 6 bruger telefonens kamera til, at få nyttig information om forskellige objekter via machine learning. Man kan bruge kameraet til at scanne QR-koder og bruge genkendelsesværktøjet til, at få mere information om f.eks. bøger, bygninger og kunstværker blot ved at trykke på dem.

Har du fået den nye opdatering endnu?