OnePlus Nord 2 – et fantastisk point-and-shoot kamera

OnePlus Nord 2 har arvet kamerasensor fra producentens dyreste topmodel, og det giver et voldsomt godt kamera i en telefon, som kun koster 3.299 kroner.

OnePlus Nord 2 – et fantastisk point-and-shoot kamera

Det kan virke lidt som om, at OnePlus har skudt sig selv foden med deres seneste “flagskibsdræber”, OnePlus Nord 2 5G. Der er her tale om en mobiltelefon, der koster halvdelen af topmodellerne, og på mange måder leverer en lignende oplevelse. Der er selvfølgelig små velovervejede kompromisser her og der, fx manglen på trådløs opladning, men kameraet er der ikke sparet på. OnePlus Nord 2 har nemlig nuppet en kamerasensor fra topmodellen OnePlus 9 Pro, og det har været med til, at give den det nok bedste kamera blandt mellemklassetelefonerne.

Typisk er det på kameraet, at man oplever den første forskel mellem topmodellerne og mellemklassetelefonerne. Der er dog ingen tvivl om, at Nord 2 gør denne forskel mindre. Og for langt de fleste, så vil kameraet i Nord 2 være mere end godt nok.

Se også: Test af OnePlus Nord 2

Kamerasensor fra hundedyr topmodel

OnePlus har nemlig taget en kamerasensor fra OnePlus 9 Pro, deres dyreste topmodel, og smidt i Nord 2. Det virker vanvittigt, men den er god nok. Der er tale om en high-end kamerasensor fra Sony, IMX766, på 50 megapixel, som leverer knivskarpe billeder.

Kombineret med kunstig intelligens, optisk billedstabilisering og den gode Sony kamerasensor, så har Nord 2 i prisklassen det nok mest imponerende kamera på markedet. Billeder taget med Nord 2 har god skarphed, flotte farver, god kontrast, en fin dynamisk rækkevidde – og alle de funktioner man kunne have brug for. Med optisk stabilisering i kameraet, er man sikret den bedste kvalitet, selv når man ryster på hånden eller når det bliver aften.

Derudover har Nord 2 også et ultravidvinkelkamera, som med 119 graders udsyn fanger det hovedkameraet ikke gør. Og er du til selfies, så skuffer den heller ikke. Der gemmer sig nemlig en stor 32 megapixel sensor i skærmen, som kan registrere op til fem ansigter, der blivet stillet skarpt på.

Se også: Find bedste pris på OnePlus Nord 2

Imponerende ydelse giver bedre kameraoplevelse

Kameraoplevelsen på Nord 2 bliver kun bedre af, at den har en lynhurtig processor. Dens spritnye MediaTek Dimensity 1200-AI Chipset sørger for at kameraet altid reagerer hurtigt. Den kombination af hurtig ydelse og god kamerahardware giver et fantastisk point-and-shoot kamera, til en meget overkommelig pris.

Hurtigheden følger med rundt i resten af Nord 2, hvor alt sker kvikt og flydende. Dens 6,43 tommer AMOLED-skærm med hurtig 90 Hz-opdateringsfrekvens, det ottekernede chipset med hurtig ydelse, masser af hurtig RAM og lagerplads – og selvfølgelig OnePlus’ 65W Warp Speed-opladning, hvor det kun tager 30 minutter at lade den helt op fra 0-100 procent. For ikke at glemme 5G, der giver fart på internettet.

Det bedste køb lige nu?

Med en pris på 3.299 kroner, så er det svært at komme uden om OnePlus Nord 2, som til prisen leverer en fænomenal kvalitet. Topmodellerne har vildere specifikationer og flere funktioner, men du har garanteret ikke brug for dem.

Du kan købe OnePlus Nord 2 her.

Seneste tilføjelse i sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. d. 23/7/2021 fulgte vi artiklen op med en artikel omkring emnet Afstemning: Skal du have en OnePlus Nord 2? – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt om emnet her..