Sådan bliver OnePlus 7: får pop-up kamera

Nu får vi et tidligt kig på OnePlus 7, som den angiveligt skulle komme til at se ud. Her er ingen notch, men kun skærm på forsiden.

Sådan bliver OnePlus 7: får pop-up kamera

Det er ikke nogen hemmelighed at Pete Lau, OnePlus administrerende direktør, allerede render rundt med et eksemplar af OnePlus 7. Han mener desværre ikke den er klar til fremvisning endnu, men det mener den velkendte og ganske troværdige tipster @OnLeaks. Han har i samarbejde med @PriceBaba frigivet renderinger af hvordan OnePlus 7 kommer til at se ud. 

Man plejer som regel at kunne regne med informationer fra OnLeaks, men det er altså ikke deciderede pressebilleder vi ser på her. Er det her rigtigt, så ser det dog meget lovende ud. 

I OnePlus 7 sker der drastiske ændringer. Frontkameraet er helt væk fra skærmområdet,  der er et tredobbelt kamera på bagsiden og skærmen skulle blive endnu større.

OnePLus 7
Rendering af OnePlus 7 med Pop-up frontkamera. Foto: OnLeaks

OnePlys 7 får endnu større skærm

OnePlus 7 ser ud til at være helt fri for en notch. Notchen blev introduceret med OnePlus 6, men blev betydeligt mindre i 6T. Nu ser den altså ud til helt at forsvinde i OnePlus 7. I stedet er frontkamera placeret på toppen i telefonen, hvor det kommer til syne når det skal bruges. Der er stadig kun et enkelt frontkamera.

Skærmstørrelsen forøges fra 6,4 tommer fra 6T til 6,5 tommer på OnePlus 7. Den fysiske størrelse bliver nok ikke meget anderledes, da skærmen angiveligt fylder hele 95 procent af fronten på OnePlus 7.

OnePLus 7
Rendering af OnePlus 7. Tredobbelt kamera på bagsiden. Foto: OnLeaks

OnePlus 7 får tredobbelt kamera

Som den første OnePlus mobiltelefon nogensinde, så skulle OnePlus 7 på et tredobbelt kamera. OnePlus introducerede et dobbeltkamera sammen med OnePlus 5 og har holdt fast i dette siden. Den sekundære sensor havde kun en opgave: at måle dybde i billeder. Men med en tredje sensor, så kaster OnePlus sig ud i noget helt nyt. Vi gætter, og håber, på at det er en ultra vidvinkellinse. 

På billederne ser vi stadig OnePlus’ ikoniske Alert Slider. Desværre ses også kun en enkelt højtaler i bunden, så stereolyden lader vente på sig. 

Derudover skulle OnePlus 7 byde på Snapdragon 855, ingen 5G i denne udgave, minimum 6GB RAM og et stort 4150 mAh batteri, selvfølgelig med den vilde WarpCharge opladning.

Vi regner med at OnePlus 7 bliver lanceret omkring juni måned. Vi afventer stadig at OnePlus’ 5G smartphone bliver lanceret.

Læs også: Det måske første billede af OnePlus 7 dukker op