Samsung vil forbedre kameraet i Galaxy S22-serien

Samsung er på vej med en stor softwareopdatering, der skal forbedre kameraet i Galaxy S22-serien. Her vil være forbedringer og nye funktioner ombord.

Samsung vil forbedre kameraet i Galaxy S22-serien

Kameraet i den populære Galaxy S22-serie er allerede ét af de bedre på markedet, men Samsung har planer om at forbedre det. Samsung er nemlig ved at være klar med en softwareopdatering, der skal give kameraet flere funktioner og forbedre kvaliteten af fotos og video.

Se også: Priser på Galaxy S22

Bedre fotos og video med Galaxy S22

Galaxy S22-serien der består af Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra blev lanceret i starten af året, hvor de bød ind med forbedrede kameraer. Den dag i dag har disse tre telefoner nogle af de bedste kameraer på markedet – specielt flagskibet S22 Ultra. Samsung har dog haft problemer med helt at matche konkurrenter som Apple, Xiaomi og Huawei, der ofte slår dem på toplisterne for smartphonekameraer.

Samsung giver dog ikke så let op, og har derfor arbejdet på en opdatering til kameraet, der skal gøre det endnu bedre. Herunder tager vi et kort kig på forbedringerne og de nye funktioner.

Sådan forbedres kameraet i S22

Nye funktioner er på vej til kameraet og det skal samtidig være mere brugervenligt. Efter opdateringen vil telefotokameraet anvendes til Hyperlapse-videoer. Denne har tidligere kun været en mulighed i hovedkameraet og ultravidvinkel.

QR-scanneren får et større scanningsområde og mulighed for at trykke for at scanne, hvis kameraet ikke selv kan finde koden. Disse to nyheder kommer også i Galaxy S21-serien.

Selve forbedringerne af kameraet er der flere af. Der er forbedringer inden for HDR-ydelse og farvegengivelse. Hukommelsesbrug og AI-ydeevne i foto-, video- og nattilstande er også blevet optimeret. Stabiliseringen vil også blive yderligere forbedret.

Hvor store forbedringer ved vi ikke endnu, men er spændte at kigge nærmere på det. Selve opdateringen har startet sin udrulning. Men kun i hjemlandet. Der kan gå lidt tid, inden den er klar til download herhjemme.

Se også: Bedste Samsung-mobil til prisen