Samsung viser Galaxy A80-kameraet frem i promovideo

Samsung viser nu, hvilke styrker det roterende pop-up-kamera har i en ny promovideo.

Samsung viser Galaxy A80-kameraet frem i promovideo

For et par uger siden havde vi en afstemning om, hvilket kamerasetup vores læsere foretrækker. Blandt svarmulighederne var det roterende pop-up-kamera på Samsung Galaxy A80.

Læs også: Samsung Galaxy Note10 bliver hurtig

Med blot 3,90 procent af stemmerne var dommen fra vores læsere klar – Det roterende kamera er ikke noget folk har den store tillid til. Nu har Samsung delt en video, der måske kan få lidt flere til at overveje Galaxy A80.

Videoen er selvfølgelig en reklame for telefonens kameraegenskaber, men ikke desto mindre demonstrerer den meget godt, hvilke styrker der er i pop-up-kameraet.

Alle kameraets funktioner kan bruges i begge retninger, hvilket inkluderer den 48MP hovedsensor, der gør det muligt at tage selfies i høj opløsning og endda optage selfie-videoer i 4K. Også mere avancerede funktioner som “Super Steady”-videooptagelse, der er en forbedret version af Elektronisk Billedstabilisering, kan bruges i selfie-modus. Samsung Galaxy A80 har en række andre imonerende kamerafunktioner, der alle kan ses i videoen herover.

Læs også: Oppo afslører verdens første kamera under skærmen

For tiden kommer der en masse spændende kameraopsætninger fra forskellige producenter, men det lader til at flertallet stadigvæk er skeptiske. Især spørgsmålet om, hvorvidt de mange bevægelige dele i et roterende kamera er holdbare, er noget der fylder meget i debatten. Hos Mobilsiden har vi været ret imponerede over pop-up-kameraet i OnePlus 7 Pro og flip-kameraet i ASUS Zenfone 6. Sidstnævnte har faktisk overlevet en festivaluge, hvilket tyder på, at de bevægelige dele trods alt har en vis holdbarhed.