Apples AR-briller siges at komme i 2022

Rygterne om Apples AR-briller er ikke nye. Ifølge dem var det planen med en lancering i 2020, men det bliver nok meget senere.

Apples AR-briller siges at komme i 2022

Det er snart en evighed siden, vi første gang hørte om, at Apple havde et par AR-briller på tegnebrættet. Når det gælder tidsperspektivet, er det sidste, vi har hørt, at de skulle komme i 2020, men det har siden ændret sig.

Læs også: iPhone-opdatering med CarPlay- og CarKey-nyheder i denne uge

Rygte: Apple AR-briller først klar i 2022

Et nyt rygte fra DigiTimes påstår, at de først kommer i 2022. Med andre ord er der ingen grund til at sidde og vente på dem, for der kan altså gå to år endnu.

At Apple er interesseret i AR, er absolut ikke en hemmelighed. I de nye 2020 iPad Pros er Apple kommet med en nye LiDAR-sensor, der skal være med til at rykke deres AR-evner et hak opad. Der har desuden været massevis af rygter om, at dette års iPhone-modeller kan få et 3D-kamera som en del af hovedkameraet. LiDAR-sensoren i iPad Pro underbyggede absolut det rygte.

Læs også: Apples redesignede kort skal udfordre Googles Maps

Spændende at se Apples bud på AR-briller

Hvordan Apple har tænkt sig at konstruere et par smarte AR-briller, er et interessant spørgsmål. Selve idéen med smarte briller er jo ikke noget nyt.

Google prøvede for år tilbage med noget lignende med Google Glass. Det var en fin idé, men i praksis fungerede de ikke på en måde, der lokkede kunderne til, og det blev noget af et flop.

Måske var Google for tidligt ude og forbrugerne ikke klar. Derfor bliver det interessant at se, hvad Apple finder på, og hvordan det bliver modtaget. Måske er Apples navn og rygte nok til, at kunderne flokkes for at få fat i dem. Hvis de altså overhovedet kommer med et par smarte AR-briller. Tiden må helt enkelt vise os, hvilken vej det går.

Læs også: Ny prisvenlig iPhone SE får en skarp pris