Google på vej med ny smartere Nest Hub kontrolenhed

Det ligner at Google er på vej med en ny udgave af Nest Hub, som med klogere kunstig intelligens og avanceret bevægelsesregistrering, vil give en bedre oplevelse af kontrolenheden til smarthjemmet.

Google på vej med ny smartere Nest Hub kontrolenhed

Det kunne tyde på, at Google endelig er på vej med en afsløser til Nest Hub, som fik sin debut tilbage i 2018. Stadig et fornuftigt kontrolpanel til smarthjemmet, hvor der dog er plads til forbedring. Og netop dette ser den nye udgave ud til at få.

Den nye Google Nest Hub skulle nemlig blive udstyret med Soli Gestures, som Google allerede benytter i produkter som Pixel 4 og Nest smart-termostat, som endnu ikke er lanceret i Danmark.

Den nye enhed er blevet opdaget hos Federal Communications Commission, hvor enheden har samme klassificering som andre af Google enheder til smarthjemmet, fx Nest Hub, Nest Hub Max, Nest Mini, Nest Wifi og Nest Audio.

Nuværende Nest Hub er da også et af Googles ældste produkter til smarthjemmet, og den trænger efterhånden til en opgradering. Lad os håbe bedre lyd også bliver en del af denne opdatering.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

En klogere og mere brugervenlig Nest Hub

Jeg er allerede glad for Nest Hub, men der er plads til forbedringer på flere områder. Og netop her skulle den kommende udgave tilbyde gode forbedringer, blandt andet Zigbee og Soli Gestures.

Soli Gestures er en avanceret form for bevægelsesregistrering, hvor man med disse vil kunne kommunikere med Nest Hub-enheden. Den større Nest Hub Max bruger et kamera til bevægelsesstyring, men dette er Nest Hub ikke udstyret med. Og med integrationen af Zigbee, så bliver det endnu lettere at integrere den nye enhed i smarthjemmet. Og lad os dertil håbe, at den nye Nest Hub får Nest Audio-lignende lyd.

Læs også: Test af Nest Audio

Hvornår den nye Nest Hub vil blive lanceret vides endnu ikke, men hvis Google arbejder på en registrering af enheden nu, så skal vi nok ikke vente længe. Og den så kommer til Danmark, det ved man aldrig med Google.

Læs også: Tag jer sammen, Google. Giv os nu de fede produkter