Læk: Her er de første billeder af OnePlus 9

Vi har allerede set flere konceptbilleder af den kommende OnePlus 9, men nu skulle der være sluppet rigtige fotos ud af telefonen. Se billederne af OnePlus 9 her og de seneste rygter og specifikationer.

Læk: Her er de første billeder af OnePlus 9

Det er omtrent en måned siden vi så de første konceptbilleder af OnePlus 9, som var baseret på informationer fra pålidelige kilder. I dag kan vi fremvise fotos af enheden, som ligner ganske meget, og det kunne derfor meget vel være det endelig design på OnePlus 9-serien. Her kan du se billederne, de seneste rygter og specifikationer.

Læs også: OnePlus 9-serien får Snapdragon 888

Billederne er blevet sendt til PhoneArena fra en anonym person og de ser altså ret troværdige ud. På disse billeder ser man OnePlus 9, altså ikke topmodellen OnePlus 9 Pro, både bagfra, top, bund og forfra. Der hvor man ser den største forskel er bagpå, hvor der er kommet større fokus på kameraet. Lad os håbe dette ikke kun er design, men at der rent faktisk sidder et bedre kamera i. Modellen vi har får et indtryk af, er i en sølv-lignende farve, som vi ikke tidligere har set fra producenten. Tager man et kig på de nyere Oppo-modeller, fx Reno5 Pro+, så ser kameramodulet nærmest identisk ud. Det ligner tre kameraer og en enkelt LED-blitz.

Man ser på billedet af bagsiden af OnePlus 9 herunder, at der er tale om en prototype. I stedet for et OnePlus logo er her nemlig et prototype logo, hvilket betyder, at dette ikke nødvendigvis er det endelige design.

OnePlus 9 ligner OnePlus 8T

Ud over en opdateret bagside, så ligner OnePlus 9 til forveksling nyeste OnePlus-telefon, OnePlus 8T. På fronten sidder en 6,55 tommer AMOLED-skærm med holepunch-frontkamera, 120 Hz opdateringer er at forvente i fuld HD. Kigger man godt efter, så kan man også spotte OnePlus’ Alert Slider på højre side af telefonen. Softwaren er selvfølgelig Android 11. Batteriet skulle være på samme 4500 mAh og kan oplades lynhurtigt med OnePlus’ 65W-oplader.

Så indtil videre ligner det ikke, at her er meget nyt i støbeskeen. Hvad der til gengæld er nyt er chipsettet. Her forventes nyeste Qualcomme topmodel, Snapdragon 888 med 5G.

Hvad siger I til det?

Se også: Nyheder om 5G-telefoner

 

Det sidste nye

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. Allerede d. 8/12/2020 fulgte vi op med en artikel omkring Så længe opdateres OnePlus 8- og Nord-serien – Historien finder du her. Du finder seneste nyt her.