Mobilsidens rolle i Saphe-sagen

Saphe har refereret til Mobilsiden.dk uden vores viden eller samtykke. Her er vores udlægning af sagen.

Mobilsidens rolle i Saphe-sagen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I forbindelse med en nylig sag, hvor Saphe i et blogindlæg mistænker deres konkurrenter for at stjæle data fra Saphes servere, har Saphe på eget initiativ valgt at nævne Mobilsiden.dk. Ydermere har man fra Saphes side valgt at offentliggøre et udpluk fra en e-mailkorrespondance mellem vores journalist og en medarbejder hos Saphe. Denne e-mail er taget ude af kontekst fra en samtale med en helt anden præmis og er således ikke retvisende for Mobilsidens rolle i sagen.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobilsiden har ikke deltaget i Saphes undersøgelse, og vi tager derfor afstand fra påstanden om, at Mobilsiden.dk skulle have bidraget med dokumentation i sagen. Alle referencer til Mobilsiden samt vores journalist og dennes rolle er bragt uden vores viden og samtykke. Hvis vi mente, at der var grundlag for anklagerne rettet mod Hopper, ville vi selv, gennem undersøgende journalistik, forsøge at fremlægge påstandene for modparten. Vi kan og vil dog ikke kædes sammen med en historie, hvor fakta ikke er efterprøvet.

Vi har ikke juridisk indblik i reglerne om brugen af Saphes data og vil derfor ikke kædes sammen med eventuelle anklager mod deres konkurrenter. Vi har heller ikke set dokumenteret bevis fra hverken den ene eller anden part, hvilket bevirker, at vi aldrig ville udtale os, endsige komme med anklager om snyd eller datatyveri. Saphe har derfor, efter ønske fra Mobilsiden, fjernet omtalen af Mobilsiden fra blogindlægget.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni