OnePlus 5T kan købes i Danmark den 21. november

OnePlus og teleselskabet 3 gentager succesen. Den kommende OnePlus 5T bliver afsløret den 16. november og kan købes i et begrænset antal fem dage senere.

OnePlus 5T kan købes i Danmark den 21. november

Rygterne har floreret i længere tid, men nu er det officielt: OnePlus 5T er lige om hjørnet, og den kommer naturligvis til Danmark. OnePlus har nemlig igen allieret sig med teleselskabet 3, som kommer til at sælge det kommende flagskib i dets butikker rundt omkring i landet og på dets webshop.

”Vi er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores kunder den nye OnePlus 5T. OnePlus har en unik position på markedet, da de virkelig har skabt et kultprodukt. Det er ikke mange nye mobilproducenter, som rammer direkte ind i forbrugernes hjerter, men det gør OnePlus. Siden samarbejdet startede, har OnePlus ligget stabilt i top 5 over bedst solgte mobiler hos 3, og vi forventer os meget af den nye 5T,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

OnePlus 5T bliver afsløret i næste uge

Teleselskabet 3 har udsendt en pressemeddelelse samtidig med, at OnePlus har offentliggjort denne side, hvor du kan følge lanceringen af telefonen. Både 3 og OnePlus kan nu afsløre, at OnePlus 5T bliver afsløret torsdag den 16. november klokken 17:00 dansk tid. Her vil OnePlus løfte sløret for alle nyhederne i telefonen.

OnePlus oplyser på dets hjemmeside, at der bliver afholdt en event i Brooklyn i New York, hvorfra der bliver livestreamet. Du kan allerede nu finde livestreamen på YouTube her eller i ovenstående video.

OnePlus 5 3
Sådan så OnePlus’ popup-event ud, da danskere ventede på OnePlus 5 foran 3Huset i sommer. Foto: OnePlus

Kan købes i Danmark fra den 21. november

OnePlus har siden begyndelsen solgt dets telefoner i Danmark via OnePlus’ egen hjemmeside, og det bliver også tilfældet med OnePlus 5T. Salget af telefonen verden over starter tirsdag den 21. november, oplyser OnePlus.

Samarbejdet med 3 gør, at du får mulighed for at få fat i et eksemplar af OnePlus 5T den 21. november klokken 15:00 ved at møde op i 3Butikken i Field’s. Her afholdes der nemlig en eksklusiv popup-event, hvor der vil være et stærkt begrænset antal eksemplarer af OnePlus 5T til salg. 3 kan dog ikke oplyse hvor mange eksemplarer, der er tale om. De første købere af telefonen får også en goodiebag med i købet.

Læs også: evleaks deler knivskarpt billede af OnePlus 5T

Samtidig vil OnePlus 5T også være at finde i alle de øvrige 3-butikker, oplyser teleselskabet. Du vil naturligvis også få mulighed for at købe OnePlus 5T via 3’s hjemmeside. Det er endnu uvist, hvad topmodellen kommer til at koste. En lidt højere pris end OnePlus 5 kostede (3.799 og 4.299 kroner alt efter variant), må være at forvente.

OnePlus 5T
Foto: Androidauthority.com

Sådan bliver den nye OnePlus 5T

I de foregående uger er der blevet lækket en del informationer om den kommende OnePlus-mobil. Den helt store nyhed bliver, at den får en 6″ stor skærm med det endnu mere aflange 18:9-format, som dækker endnu mere af fronten end i OnePlus 5. Størrelsesmæssigt ventes OnePlus 5T at være fuldstændig identisk – der er blot blevet plads til en endnu større skærm, som ventes få en såkaldt Full HD+-opløsning – altså de sædvanlige 1.080 pixels i bredden, men nu 2.160 pixels i højden.

Selv om den ventes at få præcis samme dimensioner, ser der ud til at komme små ændringer i designet. Den øverste og nederste del ventes at få en lidt fladere profil, hvor der på OnePlus 5 er afrundede kanter.

Læs også: OnePlus 5T spec-læk: Bedre kamera, større skærm og batteri

På det ydre ser alt andet ud til at blive, som du kender det fra OnePlus 5. Der vil være samme kamerahus på bagsiden, og der vil også fortsat være en jackport i bunden – noget som OnePlus ikke umiddelbart i sinde at fjerne lige foreløbig.

Selve kamerasensorerne på bagsiden står dog over for en opgradering, forlyder det. Begge sensorer ventes at få en opløsning på 20 megapixel, og de skulle få en blænde på henholdsvis  f/1,6 og f/2,6.

Deruover forlyder det, at batteriet får en minimal opgradering fra 3.300 mAh til 3.450 mAh, hvilket er 5 % mere end i OnePlus 5.

Ligesom OnePlus 5 kommer den også med Qualcomms kraftige Snapdragon 835, og der ser ud til at være samme varianter som OnePlus 5: 6 GB RAM og 64 GB lagerplads eller 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Android-softwaren ventes at blive den nyeste version 8.0 Oreo.