Afstemning: Hvilken slags hovedtelefoner bruger du til mobilen?

Hovedtelefoner fås i mange forskellige former og størrelser, men hvilken slags foretrækker du til din mobiltelefon? Stem i artiklen.

Afstemning: Hvilken slags hovedtelefoner bruger du til mobilen?

God lyd kommer i mange former, men hvilken type foretrækker du? Der findes et utal af forskellige hovedtelefoner, fra de mere klassiske hørebøffer til de nyere og fuldstændig trådløse. Men det er også meget forskelligt, hvor meget vi går op i god lyd. Nogle er fuldt ud tilfredse med et sæt medfølgende hovedtelefoner, mens andre gladeligt bruger tusinder af kroner.

Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger

Mobilsiden kommer i den næste tid til at anmelde en lang række hovedtelefoner, hvorfor vi gerne vil vide hvilken slags i foretrækker. Holder du dig til de medfølgende hovedtelefoner, der kom sammen med din mobil? Sværger du til dem med kabel eller er du bare helt vild med de trådløse? 

Det er svært at vælge nye hovedtelefoner, for komforten er nærmest lige så vigtig som lydkvaliteten. Sidder de ikke behageligt på hovedet eller falder de ud af ørene, så bliver man hurtigt træt af dem. Jeg har længe været tilhænger af de kablede, men må indrømme de trådløse er blevet sværere at slippe.

Noget helt andet er selve lyden. Nogle er til de bastunge hovedtelefoner, mens andre nyder den mere neutrale lyd. Heldigvis findes der så mange forskellige slags, at der er noget for enhver. Men rejsen til at finde det perfekte par kan være lang.

Fortæl os hvilken type du foretrækker og uddyb meget gerne i kommentarfeltet hvorfor. 

Test: Sony WH-1000XM3 – Det findes bare ikke bedre

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...