Afstemning: Hvordan låser du mobilen op?

Der findes efterhånden mange måder at låse vores mobiltelefoner op på i dag. Hvilken metode bruger du? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Hvordan låser du mobilen op?

Sikkerhed bliver hele tiden en vigtigere ting i vores mobiltelefoner, efterhånden som vi får gemt flere og flere personlige og følsomme oplysninger på de smarte transportale enheder. Heldigvis er det med tiden blevet både bedre, hurtigere og sikrere, at låse telefonen op, uden at skulle indtaste en pinkode. Hvilken slags lås bruger du på din mobiltelefon? Stem nederst i artiklen.

I dag gemmer vi alt fra billeder, netbank, betalingsapps, logins til mange tjenester, e-mails og vi bruger mobiltelefonen til kontaktløs betaling. Så sikkerheden er vigtigere end nogensinde.

Læs også: Forbedret sikkerhed og privatliv på vej til iPhones

Fingeraftryk var mest brugt i 2018

Heldigvis er det et område som smartphoneproducenterne har forbedret gevaldigt, og det er i dag lettere end nogensinde, at låse mobiltelefonen op. Udover pinkode og mønster, så kan man i dag benytte ansigt og fingeraftryk til oplåsning. Alligevel går nogle måske stadig “lidt” på kompromis med sikkerheden, fordi det er for besværligt?

Tilbage i slutningen af 2018 var fingeraftryklæseren den mest benyttede. I vores afstemning fra dengang, var der 59 procent der brugte fingeraftrykslæser og 23 procent ansigtsoplåsning. Dengang var fingeraftrykslæseren ikke indbygget i skærmen, hvilket flere telefoner i dag tilbyder. Derudover var der dengang hele 6 procent, som slet ikke havde aktiveret en skærmlås.

Hvordan låser du din mobiltelefon op? Stem herunder og uddyb gerne i kommentarfeltet.

OBS: I mange tilfælde har man pinkode som backup, men afkryds den løsning du primært bruger til at låse din telefon op.

Læs også: Hvordan mobiltelefonen har udviklet sig

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...