Afstemning: Skal du have en Huawei P40 Pro?

P40 Pro, Huaweis nyeste flagskib, lokker med et utroligt godt kamera, 90Hz skærm og alt hvad en moderne smartphone skal kunne. Men skal du have den? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Skal du have en Huawei P40 Pro?

Vi blev snydt for efterårets spændende Mate 30 Pro, men nu har Huawei endelig lanceret en ny topmodel herhjemme. P40 Pro blev lanceret sammen med P40 og P40 Lite, og de skal tage over for sidste års fantastiske Huawei P30 Pro.

Men det er en anden oplevelse som købere vil blive mødt af denne gang. På Android-mobiler kan vi normalt hente alle vores sædvanlige apps i Googles Play Butik, og tilgå Google Maps, Youtube, Google Fotos og andre populære Google-tjenester, men det er ikke muligt på Huaweis nye P40 Pro, og P40 for den sags skyld.

Læs også: Huawei lancerer billigere smartwatch: Watch GT2e

Apps er must-have

Her skal man i stedet benytte Huaweis egen app-butik, AppGallery, selvom den kommer med nyeste Android 10. AppGallery har godt nok lige fået Dankort-appen, men tilbyder derudover en noget skrabet oplevelse. Her er nærmest ingen af de mest populære apps, og skal man have disse, så skal man hente en tredjeparts app-butik, hvilket mange sikkert ikke kan finde ud af, og samtidig er bange for at skulle kaste sig ud i.

Læs også: Huawei P40 Pro mod Huawei P30 Pro og Samsung Galaxy Note10+

Huawei P40 Pro er stadig fremragende

På trods af de manglende apps, så er Huawei P40 Pro en fremragende mobil. Ser man bort fra de manglende apps, så er det en af undertegnedes favorit-mobiler. Det er tæt på umuligt at sige noget dårligt om den: Kamera, batteritid, design, skærm, 5G og resten af P40 Pro er i absolut topklasse. For mig er apps og også Googles tjenester et must-have, men det er slet ikke sikkert du har det sådan. Jeg endte med at give P40 Pro 4 stjerner i min test, ud af 6, netop på grund af manglen på apps.

Alligevel frister Huawei P40 Pro sikkert mange af jer. Så skal i have den? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...