Apple forsøger at rette fejlfyldt iPhone-software med ny opdatering

Apple vil med en kommende softwareopdatering rette nogle af alle de fejl, som brugerne har klaget over siden opdateringen til iOS 16.

Apple forsøger at rette fejlfyldt iPhone-software med ny opdatering

Siden Apple sammen med iPhone 14-serien lancerede en ny udgave af deres mobile styresystem, har brugerne klaget over utallige fejl. Apple har brugt fire måneder på at rette fejlene, men uden det store held. Med en kommende iOS 16.3-softwareopdatering lover Apple nu en lang række fejlrettelser til deres iPhone-software.

Se også: Apples seneste iPhone-software er propfyldt med fejl

Har du siden opdateringen til iOS 16 døjet med forskellige fejl på din iPhone, er der (forhåbentlig) godt nyt. Utallige iPhone-brugere har nemlig rapporteret om mange forskellige fejl, fra omvendt tastatur, frossen skærm, apps der pludselig går ned, overdrevent batteriforbrug, kamera-appen fryser, problemer med Fokus-tilstande, fejl i Apple Music-appen, HomeKit-tilbehør virker ikke og fejl med Apple CarPlay og flere andre fejl.

Det tyder dog på, at Apple har arbejdet hårdt på at få rettet nogle af disse fejl. En ny opdatering ruller nemlig ud i næste uge.

Se også: Test af iPhones

iOS 16.3 skal rette fejl på iPhones

Apple vil rulle næste softwareopdatering til iPhones ud i næste uge. Med iOS 16.3 lover Apple at rette flere fejl, men nævner ikke alle de fejl brugerne har oplevet.

Specifikt skulle iOS 16.3 rette fejl med CarPlay, Siri, widgets samt vandrette linjer på skærmen, der nogle gange dukker op efter en genstart.

Kommer også med nye funktioner

Der er store forhåbninger til denne opdatering, når det kommer til fejlrettelser. Der er dog også udvist bekymringer, da mange havde håbet på en opdatering, der udelukkende havde fokus på at rette fejl. Dog kommer iOS 16.3 med nye funktioner, som potentielt kan betyde nye fejl.

I iOS 16.3 finder man support for den nye HomePod 2. generation, sikkerhedsnøgler til Apple ID og andre funktioner.

Se også: Find laveste pris på iPhones