Apple iPhone 11 kommer med Lightning port

Derimod ser 3D-Touch ud til at blive erstattet af ny teknologi, mens frontkameraet bliver opdateret til at understøtte slowmotion.

Apple iPhone 11 kommer med Lightning port

Rygterne siger at Apple lancerer tre modeller i det, vi kan kalde iPhone 11-serien. Det er i sig selv ikke overraskende, eftersom Apple også lancerede tre modeller sidste år, i form af iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

Læs også: Næste års iPhone får mindre notch

Igen i år forventes det, at Apple sender to flagskibsmodeller på markedet sammen med en billigere model, der forventes at blive en efterfølger til iPhone XR. 2019-modellerne ser dog ud til at få en række opdateringer, der er til at tage og føle på.

Artiklen fortsætter under galleriet…

iPhone XI rendering
Lækket billede af den kommende iPhone 11. Foto: CashCaro OnLeaks

Først og fremmest bliver den nuværende Bionic A12-chip erstattet med Apples kommende A13-processor. Derudover får iPhone 11-serien den nye Taptic Engine, der har fået kodenavnet, Leap Haptics. Taptic Engine er efter alt at dømme en motor til styring af feedback-vibrationer i skærmen, men der er endnu ikke så mange informationer om Taptic Engine til at kunne give et konkret bud på, hvad den indebærer. Tidligere rygter har påstået, at de kommende iPhones ikke kommer til at understøtte 3D-Touch funktionen, så det er muligvis her, at den nye motor skal bruges som erstatning. Sidst men ikke mindst forlyder det, at de nye iPhones kommer med Apples berømte Lightning port. Det ser altså ikke ud til, at vi i år ser et skifte til USB-C heller.

Læs også: Undersøgelse: iPhonen skiftes ud med en Android

Tidligere på året har der floreret en del rygter omkring kameraet i de nye telefoner. De to OLED-modeller, der skal erstatte iPhone XS og iPhone XS Max, får angiveligt et tredobbelt kamerasetup på bagsiden, blandt andet med forbedret hovedlinse og en vidvinkellinse. Det betyder sandsynligvis også en ekstra linse på bagsiden af den kommende iPhone XR-efterfølger, så den i år får to linser. Frontkameraet på alle tre modeller får også en mindre opgradering, så det nu understøtter slowmotion optagelse med 120 billeder i sekundet.

Vi er mindre end to måneder fra en forventet lancering af den nye iPhone-serie, og vi forventer selvfølgelig mange flere rygter i takt med, at lanceringen rykker nærmere.