ASUS ROG Phone 3 lanceres den 22. juli

ASUS har helt officielt meldt ud, at deres næste store "Game Changer" gaming-mobil bliver vist frem den 22. juli. Her er hvad vi ved om ASUS ROG Phone 3.

ASUS ROG Phone 3 lanceres den 22. juli

I skrivende stund er der nu 20 dage, 6 timer, 41 minutter  og 56 sekunder til den officielle lancering af ASUS ROG Phone 3. ASUS’ såkaldte “Game Changer” ser ud til at komme med endnu større batteri, hurtigere skærm og indmad. Her er hvad vi ved om ASUS ROG Phone 3.

Den første ROG Phone udkom i 2018 og var den første ASUS-telefon, som havde fokus på gaming. Dengang var de primære konkurrenter Razer Phone og Xiaomis Black Shark, og 8 GB RAM, 4000 mAh batteri og en 6 tommer AMOLED 90 Hz-skærm var vildt.

I dag er der langt større konkurrence på netop dette marked, hvilket har stillet større krav til producenternes kunnen. Om 20 dage er det ASUS’ tur til at vise, hvad de dur til. Allerede nu er der selvfølgelig en masse rygter om ASUS ROG Phone 3, som vi kigger nærmere på. Der er også sluppet et billede ud, som skulle være af den kommende gaming-telefon.

Se også: iOS vs. Android: Hvilke enheder er bedst til gaming?

ASUS ROG Phone 3: Rygtede specifikationer

Når vi nu ved, at ROG Phone 3 bliver en realitet om få dage, så er det oplagt at kigge nærmere på rygterne om den. Og det ser ganske lovende ud.

Designmæssigt er man ikke i tvivl om, at der her er tale om en gaming-mobil. Den minder samtidig meget om de to foregående modeller, selvfølgelig med det lysende logo på bagsiden, men ser dog en anelse mere stilet ud. Modsat mobil-trenden lige nu, så vil der på ROG Phone 3 stadig være lidt kant omkring skærmen. Derved opnår man et bedre greb og undgår samtidig fejltryk.

Her er det lækkede billede af ASUS ROG Phone 3:

ASUS ROG Phone 3
Lækket billede af ASUS ROG Phone 3.

Skærmen skulle fastholde en størrelse på 6,59 tommer, stadig AMOLED og i opløsningen 2340 x 1080 pixel. Skærmopdateringen er der stadig lidt delte meninger om, hvor nogle påstår 120 Hz og andre 144 Hz.

Processorkraften kommer fra et Snapdragon 865-chipset, som er blevet overclocket til 3,091 GHz, mod de normale 2,84 GHz. Dertil får ROG Phone 3 enten 8, 12 eller 16 GB RAM og 128, 256 eller 512 GB lagerplads. Batteriet bliver på næsten 6000 mAh.

Dertil bliver Googles spil-streamingtjeneste, Stadia, præinstalleret på den og kommer med tre måneder gratis premium-abonnement.

På kameradelen bliver den udstyret med tre kameraer på bagsiden og en enkelt foran. Frontkameraet gemmer sig oppe i den øverste ramme, så skærmen ikke afbrydes af en notch eller hole punch. Det tredobbelte bagkamera har et hovedkamera på 64 megapixel, et 13 megapixel ultra vidvinkel samt et tredje kamera vi ikke kender til endnu.

Læs også: ASUS ROG Phone 3: Vilde specifikationer dukker op

ASUS ROG Phone 3 kommer den 22. juli

Det er altså ifølge ASUS selv, at ROG Phone 3 kommer den 22. juli. Eventet vil blive streamet og starter klokken 17:00 dansk tid.

Priserne er kommet på telefonen og dem kan du se her.

Læs også: 4 gode gaming-mobiler til fornuftige penge

Mere til historien

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 12/6/2020 gik vi videre med en artikel omkring emnet Bang & Olufsen arbejder på officielt tilbehør til Xbox – Du kan læse den her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.