Avis: Samsung Galaxy S8 får førsteret på Snapdragon 835

Samsungs kommende Galaxy S8 bliver angiveligt den første mobil med en Snapdragon 835-chip, og det sætter en kæp i hjulet for andre producenter som LG og HTC.

Avis: Samsung Galaxy S8 får førsteret på Snapdragon 835

Alt tyder på, at Samsungs kommende Galaxy S8 bliver spækket med alle de nyeste teknologier, features samt kommer med et helt nyt design.

Senest forlyder det, at Galaxy S8 vil komme med den helt nye chip fra Snapdragon, nemlig Snapdragon 835, og således vil mobilen blive den første med den nye processor. Det skriver Forbes.

Læs også: Samsung: Galaxy S8 afsløres ikke ved Mobile World Congress

Samsung har altså fået førsteret til den nye version, og det sætter i den grad en stopper for flere af de andre producenter, der enten har måttet bruge en ældre chip eller forskyde deres produktion.

Netop dette har været tilfældet med HTCs nye Ultra, der har måttet nøjes med en Snapdragon 821 chip.

Se denne: Er der her fronten på Samsung Galaxy S8?

Det samme er tilfældet med LG’s kommende G6, der ellers længe har været spået en 835-chp, men som på grund af Samsungs fortrinsret må se sig nødsaget til at bruge den ældre version, Snapdragon 821.

Hele denne affære virker rimelig plausibel, eftersom Samsung, sammen med Qualcomm, netop er med til at udvikle de nye processorer, og således må de andre producenter bare tilpasse sig dette.

Se mulige billeder af LG G6 her: Knivskarpt pressefoto af LG G6 dukker op