Avis: Samsung Galaxy S9 og S9+ afsløres den 27. februar

Samsungs to kommende topmodeller, Galaxy S9 og S9+, bliver ifølge sydkoreansk avis afsløret under Mobile World Congress den 27. februar.

Avis: Samsung Galaxy S9 og S9+ afsløres den 27. februar

De to kommende flagskibe fra Samsung, Galaxy S9 og S9+, bliver præsenteret en måned tidligere end Galaxy S8 og S8+. Sådan lyder det fra den sydkoreanske avis The Bell, som har fået oplysningerne fra kilder i industrien.

Ifølge oplysningerne vil Samsung præsentere Galaxy S9 og S9+ ved dette års Mobile World Congress, som traditionen tro finder sted i Barcelona. Sidst Samsung afslørede en topmodel ved MWC var da Galaxy S7 og S7 edge blev lanceret. I 2018 begynder den store mobilevent den 26. februar og fortsætter frem til og med den 1. marts. Den præcise dato, hvor telefonerne præsenteres, er ifølge avisen tirsdag den 27. februar.

Læs også: Knivskarpe billeder af Samsung Galaxy S9 og S9+ lækket

Det vil i så fald være en måned tidligere end præsentationen af Galaxy S8 og S8+, som blev præsenteret den 29. marts i år. Årsagen til den tidligere afsløring af flagskibene skulle være at få mest ud af, at Apple har haft enorme problemer med at få produceret nok iPhone X dels på grund af en enorm efterspørgsel og dels på grund af en forsinket og problemfyldt produktion af telefonerne.

Apple ventes dog at få leveret alle eksemplarer af iPhone X inden Galaxy S9 og S9 kommer i handlen formentlig en gang i marts måned, så det er formentlig begrænset, hvor meget Samsung kan lukrere på Apples forsinkede fremstilling af iPhone X.

For tre uger siden kunne den velkendte Twitter-tipster evleaks oplyse, at Samsung vil give et smugkig på Galaxy S9 og S9+ allerede ved den kommende CES-messe, som finder sted den 8. til 12. januar. Der vil dog formentlig blot være tale om, at Samsung oplyser, hvornår Galaxy S9 og S9+ bliver afsløret – hvilket altså meget vel kan være den 27. februar.