Billeder af fire iPhone 13 dummies

Billeder af iPhone 13 dummies er dukket op og de viser, at der ikke sker meget med designet på dette års Apple-telefoner.

Billeder af fire iPhone 13 dummies

Her ser vi et billede af en række iPhone 13-dummies, nærmere bestemt alle de fire modeller, der skal komme til efteråret. Dummies er ikke-funktionelle telefoner, men de viser modellernes fysiske dimensioner, hvilket er brugbart, hvis man vil designe eller teste etuier.

iPhone 13 ligner meget iPhone 12

Der er ikke det store at se. Apple genbruger iPhone 12-designet med kun få ændringer. For eksempel har iPhone 13 og 13 Mini nu en anden placering af kameraerne i stedet for den vertikale, iPhone 12-modellerne havde.

Sonny Dickson, der er manden bag billedet, siger, at iPhone 13 Pro max er en smule større, og det forventes faktisk, at alle modeller er en smule tykkere, selvom der kun er tale om maksimalt en millimeter.

Kameraet er også en smule tykkere. Det skyldes større batterier og opdatering af kameraet. Vi krydser derfor fingre for bedre batteritid.

Se også: Test af iPhones

Kun Pro-modellerne har LiDAR

Alle fire modeller har ifølge TrendForce sensor shift-stabilisering og de har også alle ultra vidvinkel med bedre linse og autofokus. Det er dog kun de to Pro-modeller, der får LiDAR, hvilket også ses på dummy-modellerne.

Nu, hvor der allerede er dummies ude, er der naturligvis også allerede etuier at købe.

Se også: Billig iPhone 12

Forventet lancering til september

Efter sigende satser Apple igen på at lancere telefonerne i september måned. Sidste år blev de nødt til at udsætte lanceringen på grund af pandemien. Det er dog ikke noget, der er mejslet i sten, så lanceringen kan stadig nå at blive udskudt dette år også.

Alt afhænger af, om der er tilstrækkeligt med komponenter. Skriverier fra asiatiske medier siger, at Apples partnere prioriterer Apple højere end andre samarbejdspartnere, så bliver der mangel på komponenter, vil man tilgodese Apple på bekostninger af andre producenter.

Spørgsmålet er i øvrigt også, om iPhone 13 kommer til at hedde iPhone 13 eller iPhone 12s. Det skyldes overtro – tallet 13 er som bekendt forbundet med ulykke hos dem, der er overtroiske i den vestlige verden. I Asien er 13 til gengæld et tal, man forbinder med held og noget godt.

Se også: Nyheder om iPhone 13

Mere om temaet

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 7/6/2021 blev sagen bragt videre med sagen Sådan gør ny software iPhonen langt mere attraktiv – Den kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet her.