Bruger du forstyr ikke funktionen på din telefon [AFSTEMNING]

Med præsentationen af Android P og den nye genvej til lydprofiler i Android, er det oplagt at spørge jer, om i overhovedet bruger "forstyr ikke".

Bruger du forstyr ikke funktionen på din telefon [AFSTEMNING]

I går aftes gik internettet overrendt af nyheder omkring Android. Det skyldes Google store udviklerkonference, Google I/O, som varer de næste par dage. I går aftes startede den store præsentation, hvor en masse nye ting fra Google blev fremvist.

Android P beta blev også officielt lanceret, og det var med en lang række spændende funktioner. En af den nye funktioner, er den genvej til lydprofilerne på telefonen. Fremover skulle det blive hurtig at skifte i mellem vibrer, forstyr ikke og ring.

Læs også: Android P Beta kan downloades til 8 nye smartphones

Men hvor mange af os bruger egentlig “forstyr ikke” funktionen? Det har vi sat os for at spørge jer om i dag. Personligt bruger jeg kun vibrer og ring “normalt”. Om natten er mobilen her på flytilstand. Selvfølgelig uden at sidde i en oplader, for det kan godt gå galt.

Få mobiler har en fysisk knap til at ændre lydprofiler. Faktisk er det kun OnePlus, med deres Alert Slider, og Apples iPhone, hvor du kan skifte i mellem vibrer og ring. 

Nu indfører Google så den nye genvej, hvor man skifter lydprofil, ved at holde lydstyrke op inde, samt tænd/sluk. Så skifter den i mellem de tre profiler: ring, vibrer og forstyr ikke. 

Men bruger i overhovedet “forstyr ikke” derude? Uddyb gerne i kommentarfeltet.

Læs også: Hvilket navn tror du Android P får? [AFSTEMNING]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...