De bedste mobiler lige nu – forår 2019

Vi giver dig vores bud på de bedste mobiltelefoner lige nu, i hver deres kategori.

De bedste mobiler lige nu – forår 2019

Sen vinter og tidligt forår betyder travlhed i mobilbranchen. Her bliver der lanceret en lang række nye mobiler og det kan være svært at få et overblik over dem alle. Men nu er størstedelen lanceret og derfor et oplagt tidspunkt, at give jer vores overblik over de bedste mobiler på markedet lige nu.

Står du og overvejer at købe en ny mobiltelefon lige nu, så vil vi prøve at hjælpe dig lidt på vej med denne artikel. Er du på jagt efter den med det bedste kamera, den der er god men kompakt eller der hvor du får mest for pengene? Vores bud på disse, og flere andre, får du i artiklen her.

Det bedste kamera: Huawei P30 Pro

Kameraerne i de nyeste flagskibe er alle utroligt gode. Så gode at det ofte er svært at se forskel i kvaliteten, medmindre man kigger rigtig godt efter eller har et trænet øje. Den store forskel skal efterhånden findes i kameraets fleksibilitet, hvor mange har fået flere kameralinser til forskellige formål. Men når man snakker både kvalitet, brugervenlighed og fleksibilitet, så er det umuligt at komme udenom Huaweis seneste flagskib: P30 Pro.

Den kommer med hele fire kameralinser: Primær linse på 40 megapixel, ultra vidvinkellinse, telefoto med 5x optisk zoom og en ToF-linse, Time of Flight. Den sidstnævnte gør det bl.a. muligt for kameraet at forstå dybderne i de billeder man tager. Huawei P30 Pro tager fremragende billeder og dens kunstige intelligens hjælper til endnu bedre resultater, også for dem der ikke er eksperter. 

Derudover er den et mobilflagskib med alt hvad det indebærer: Hurtigt chipsæt, masser af RAM, masser af lagerplads og en stor flot skærm. Og så er den utroligt flot at kigge på.

Anmeldelsen af Huawei P30 Pro kan læses her

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro. Foto: Mobilsiden.dk

Har det hele: Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 er den bedste Galaxy S-model i lang tid. Den er hurtig, har et stort batteri, markedets bedste skærm og dens kamera det bedste i serien nogensinde. Men det bedste ved Samsung Galaxy S10 er at den har det hele.

Her skal man ikke gå på kompromis med jackstik til kablede hovedtelefoner, manglende plads til hukommelseskort, stereo højtalere eller hurtigoplader i salgsæsken. Den har kort sagt det hele. 

Derudover så byder den på en af de bedste Android brugerflader lige nu, nemlig Samsungs nye One UI. Vil du have en mobiltelefon der har alt hvad man kunne have brug for, så er Samsung Galaxy S10 et oplagt bud.

Anmeldelsen af Samsung Galaxy S10 finder du her

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 og S10+. Foto: Mobilsiden.dk

Meget for pengene: Huawei P20 Pro

Selvom P30 Pro allerede er lanceret, så skal man bestemt ikke glemme forgængeren, Huawei P20 Pro. På trods af et ældre chipsæt, så er den rigeligt hurtig og byder stadig på et af de allerbedste kameraer. 

Den har en lidt mindre, og en flad en af slagsen, skærm end Huawei P30 Pro, men det gør den lettere at håndtere med én hånd.

Men det bedste ved at købe en Huawei P20 Pro nu er prisen. Den blev lanceret til 6.300 kroner, men vi har set den til under 4.000 kroner, og faktisk helt nede i 3.000 kroner tidligere i år. Her får man virkelig meget mobiltelefon for pengene.

Her er anmeldelsen af Huawei P20 Pro

huawei p20 pro
Huawei P20 Pro. Foto: Mobilsiden.dk

Bedste kompakte mobil: Samsung Galaxy S10e

Mobiltelefonernes skærme bliver for hvert år større og det samme gør derfor mobilerne. Det er rigtig svært at finde mindre mobiltelefoner, som stadig tilbyder de bedste specifikationer. Apples iPhone SE har længe været populær af netop denne grund, og Sonys Compact-serie har også gjort det rigtig godt, men er indtil videre droppet.

Men heldigvis valgte Samsung at lancere en mere kompakt udgave af Galaxy S10, kaldet Galaxy S10e. Den er ikke helt så kompakt som en iPhone SE, men mere kompakt end alle de nyeste flagskibe.

Med en mindre størrelse og pris, så vil der være nogle kompromisser, men de er heldigvis godt valgt fra Samsungs side. Den mangler optisk zoom i kameraet og Samsungs nyudviklede fingeraftrykslæser i skærmen. I stedet har den et velfungerende fingeraftrykslæser i siden af telefonen.

Ønsker du en mobil der lettere kan være i lommen, så er Samsung Galaxy S10e et kig værd.

Her er hele vores test af Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e. Foto: Mobilsiden.dk

Glem ikke: OnePlus 6T

Lige meget hvilken mobiltelefon man er på jagt efter, så er det svært ikke at tage en OnePlus 6 eller OnePlus 6T med i overvejelserne. Den har flagskibs-værdige specifikationer, en fremragende Android brugerflade og et meget vellykket kamera til lige over 4.000 kroner. 

Derudover har OnePlus 6T en af de hurtigste opladninger og producenten har et godt ry for hyppige opdateringer. Her får man størstedelen af hvad de andre producenters flagskibe praler med, men til en langt lavere pris.

Du kan læse hele anmeldelsen af OnePlus 6T her

OnePlus 6T McLaren Edition
OnePlus 6T i McLaren Edition. Foto: Mobilsiden.dk

Bedst budget mobil: Motorola Moto G7 Plus

Har man ikke lyst til at kaste flere tusindekroner efter en ny mobil, så får man idag meget mobil for færre penge. Det bedste bud på dette finder man, synes vi, hos Motorola. 

Motorolas nye Moto G7 Plus koster vejledende 2.499 kroner. For de penge får man en flot, moderne og praktisk telefon med en stor skærm, imponerende ydelse og et godt kamera. Det er selvfølgelig ikke på højde med flagskibsmobilerne, men det er godt nok til det fleste.

Du kan læse hele vores test af Motorola Moto G7 Plus her

Motorola G7 Plus
Motorola Moto G7 Plus. Foto: Mobilsiden.dk