DisplayMate: iPhone X har den bedste skærm nogensinde

Den Samsung-specialfremstillede OLED-skærm i iPhone X er vurderet til at være den bedste nogensinde i en mobil ifølge skærmspecialisterne DisplayMate.

DisplayMate: iPhone X har den bedste skærm nogensinde

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Med iPhone X har Apple for første gang anvendt en OLED-skærm. Det er Samsung, der står bag den specialfremstillede skærm, og det ser ikke ud til at have været en helt dem idé for Apple.

Hjemmesiden DisplayMate, som specialiserer sig i at nærstudere skærme i både forbrugerelektronik og professionelt udstyr, har gået skærmen i iPhone X efter i sømmene – og konklusionen er klar: Det er den mobil med den hidtidigt bedste skærm.

Læs også: iPhone X torturtest – har kun en enkel svaghed

I den altid utroligt udførlige, men også noget uoverskuelige test, lovpriser Displaymate ikke kun Samsung Display for at levere den bedste hardware, men også Apples evne til at kalibrere skærmpanelet med en hidtil uset høj præcision.

DisplayMate skriver blandt andet i testen, at iPhone X enten måler sig med eller overgår andre rekorder på følgende parametre:

  • Højeste farvegengivelse for et skærmpanel nogensinde (0,9 JNCD), hvilket visuelt er ikke til at skelne fra perfekt
  • Højeste lysstyrke målt over hele skærmens område for smartphones med OLED-skærme (634 nits)
  • Højeste kontrast ved dagslys (141)
  • Højeste kontrastforhold (uendelig)
  • Laveste reflektion i skærmen (4,5 %)
  • Mindste variation i lysstyrken ved forskellige betragtningsvinkler

iPhone X får desuden kararakteren A+ – samme som Galaxy Note 8 og Galaxy S8. Dertil har alle de undersøgte parametre fået en grøn bedømmelse med på vejen, mens kun et område, variationen i lysstyrken, får en gul bedømmelse. Alt i alt giver det altså den bedste mobilskærm nogensinde, hvis det står til DisplayMate.

Seneste nyt om Mobiltelefoner