Disse mobiler kommer i februar

Disse telefoner kommer på de danske butikshylder i løbet af februar måned.

Disse mobiler kommer i februar

I mobilverdenen er februar en stille måned. Der kommer dog ikke desto mindre en række nye smartphones til salg.

Læs også: Her er Sonys budgetkollektion for 2018

Der er ikke umiddelbart nogle nye deciderede topmodeller på vej i butikshylderne i februar måned, men derimod en lille håndfuld smartphones i mellemklassen.

Sony Xperia XA2
Foto: Sonymobile.com

Sony Xperia XA2

Den nye Xperia XA2 fra Sony er, sammen med Xperia XA2 Ultra, det tætteste på en topmodel. Den blev annonceret for tre uger siden og er en mellemklassemobil med en række komponenter hentet fra dyrere smartphones. Den byder bl.a. på et frontkamera på 8 megapixel og et 23 megapixel bagkamera. Dertil får du en 5,2” Full HD LCD-skærm og en Snapdragon 630-processor med 3 GB RAM og 32 GB lagerplads.

Læs også: Sony lancerer Xperia XA2: lækker sag med stort batteri

Prisen på Xperia XA2 bliver 3.000 kroner, når den kommer til salg i løbet af februar måned. Den fås i farverne sølv, sort, blå og rosa.

Sony Xperia XA2 Ultra
Foto: Sonymobile.com

Xperia XA2 Ultra

Du kan også vælge den lidt større og bedre model, Xperia XA2 Ultra, som på mange måder minder om førnævnte Xperia XA2. Skærmen på denne er 6”, og ud over de samme kameraer på henholdsvis 23 og 8 megapixels er der tilføjet endnu et frontkamera på 16 megapixel. Processoren er også Snapdragon 630, mens der er 4 GB RAM og 32 eller 64 GB lagerplads.

Xperia XA2 Ultra kan i løbet af februar måned købes hos det første sted, Webhallen, fra i morgen for 3.095 kroner.

Sony Xperia L2
Foto: Sonymobile.com

Sony Xperia L2

Et endnu billigere alternativ fra Sony er Xperia L2, som blev offentliggjort for knap tre uger siden. Den har en 5,5” LCD-skærm, en Mediatek MT6737T-processor, 3 GB RAM og 32 GB lagerplads. Kameraet bagpå er på 13 megapixel. Xperia L2 kan fås for 2.000 kroner og er netop ved at finde vej til de første forhandlere.

Huawei Honor 7X
Foto: Huawei.com

Huawei Honor 7X

Fra Huaweis Honor-serie er den nye model Honor 7X også på vej til salg. Den består af en 5,9” stor Full HD-skærm i et ekstra aflangt 18:9-format, en Kirin 659-processor med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads og et 16 megapixel dualkamera. Den er udført i aluminium og kommer i farverne sort, blå, guld og rød. Den har en dansk pris på 2.400 kroner og kommer til salg hos en del forhandlere i starten af næste uge.