Guide: Forårets bedste smartphones i mellemklassen

Her får du Mobilsiden.dk’s bedste bud på lækre smartphones af høj kvalitet, som ikke vælter budgettet.

Guide: Forårets bedste smartphones i mellemklassen

Der er en del penge at spare, ved at gå efter de bedste smartphones i mellemklassen.

I prislejet mellem to og fire tusinde kroner kan du nemlig finde glimrende telefoner som på mange måder matcher de dyreste smartphones som findes i handlen – prisen er bare langt mere spiselig.

Er du på udkig efter en ny smartphone, skal du derfor læse med her, hvor mobilsiden.dk samler de bedste telefonkøb du kan foretage i klassen.

Se også: Guide: Forårets bedste billige smartphones

Samsung Galaxy A5: Designet er forbedret

I Samsungs A-serie får man en lidt billigere model, som tager nogle af de bedste funktioner fra sidste års S-model, men komprimerer det i en mindre pakke.

Dette års Galaxy A5 er ingen undtagelse, og på trods af vi har tale med Samsungs budget-serie, så får du alligevel en mobil med et nydeligt metallisk design, en 5,2 tommer Full HD skærm, et vandafvisende ydre samt quick-charge med en USB Type-C port.

Samsung Galaxy A5 kan i øjeblikket anskaffes for omkring 3.000 kroner.

Køb den fordi
Flot design
Vandafvisende (IP68)
Stærkt batteri
Quick Charge

Se den fulde test her
Find den bedste pris her

iPhone SE: Apples mellemrytter

Det er ikke første gang, at vi har iPhone SE med på denne liste, og det med god grund. I denne model fra Apple får du nemlig en mobil, der både befinder sig i mellemklassen når det gælder pris og fysisk størrelse.

iPhone SE har været populær blandt dem, der synes nutiden flagskibe er blevet for store, for SE er dybest set bare en iPhone 6S klemt ned i iPhone 5S’ krop.

Den lille mobil er heller ikke uden overraskelser. Batteriet holder i længere end man tror, kameraet leverer altid varen og så er den som nævnt både lille og kompakt, så du altid kan have den med og betjene den med en enkelt hånd.

Det er begyndermodellen i Apples line-up, men det forhindrer den ikke i både at være Apples hurtigste og billigste nye iPhone nogensinde. Med andre ord, den er et rigtig godt køb.

Køb den fordi
Kompakt på den gode måde
Ydelse i top
Fornuftig batteritid
Altid opdateret

Se den fulde test her
Find den bedste pris her

Huawei P9: Topmodel på tilbud

Huawei har skabt en flot og elegant sag med deres P9-flagskib. Denne fikse kinesiske smartphone er som skåret ud af et stykke råt aluminium, hvilket giver en nydeligt finish til enheden.

Derudover er P9s performance helt i top, batteriet holder længe, softwaren kan beskrives som et sjovt mix af både Android og iOS-funktioner og det særlige Leica-designede dual-kamera leverer rigtig gode resultater.

Lige nu kan du få fingrene i Huawei P9 for omkring 3.400 kroner, og således får du rigtig meget mobil for dine penge her.

Køb den forbi

Byggekvalitet i særklasse
Topydelse
Udsøgt kamera
Flot display
Skarp pris

Se den fulde test her
Find den bedste pris her

Samsung Galaxy S7: Et godt valg

Her behøver vi nok ikke den helt store introduktion. Galaxy S7 var blandt de bedste mobiler sidste år, og dens broder-udgave, S7 Edge, vandt prisen som årets smartphone her på siden.

Den koreanske topmodel fik 5,5 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse, og på alle vitale punkter som batteri, skærm, kamera og design er Galaxy S7 uovertruffen.

Lige nu kan du lige præcis erhverve dig S7 for under 4.000 kroner, og der er således ingen tvivl om, at du vil gøre en god handel her.

Køb den forbi
Glimrende 5,1” display
Topydende processor
Vandtæt
Lang driftstid
Glimrende kamera

Se den fulde test her
Find den bedste pris her

OnePlus 3T: Fantastisk flagskibsdræber

OnePlus har den seneste tid vundet endnu større indpas i den danske mobilverden, efter teleselskabet 3 for nylig præsenterede OnePlus 3T i deres butikker.

OnePlus’s billige flagskibsmodeller har længe været blandt vores favorit telefoner her på siden, og med 3T er historien den samme.

For lidt omkring 3.300 kroner får man en nydeligt designet mobil med en rigtig fornuftig performance, en udmærket batteritid, dual-SIM, verdens måske hurtigste opladning og alt i alt bare en formidabel mobiloplevelse.

Det eneste alvorlige minus med OnePlus 3T er måske dens kamera, som ikke præsterer særlig godt på billedsiden og særligt er der ikke noget at skrive hjem om på videosiden.

Køb den forbi
Lynhurtig i brug
Eksklusivt design og forarbejdning
Skarp pris
Turbo-oplader
Dual-SIM

Se den fulde test herFind den bedste pris her
(Alternativt direkte fra OnePlus’s side)