Her er en mulig dansk pris på Samsung Galaxy Note 9

Et polsk medie er kommet i besiddelse af en mulig pris på den kommende Samsung Galaxy Note 9. Vi ser på, hvad flagskibet kan komme til at koste i Danmark.

Her er en mulig dansk pris på Samsung Galaxy Note 9

Vi nærmer os med langsomme skridt dagen, hvor Samsung præsenterer det længe ventede flagskib, Galaxy Note 9. Der er godt nok stadig en lille måned til, men mængden af rygter og lækkede billeder og informationer giver anledning til at tro, at præsentationen kun er få dage væk.

Læs også: Billeder af Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4 lækket

Det strømmer nemlig med nye oplysninger om Samsung Galaxy Note 9. Senest har den polske hjemmeside Spider’s Web fået fingrene i ganske interessante informationer om Galaxy Note 9: nemlig en formodentlig pris og lanceringsdato.

Samsung Galaxy Note 9 farver
Foto: Weibo.com (菜鸟Martian)

Samme pris som Galaxy Note 8

Mediet har på utrolig vis angiveligt fået en pris på Galaxy Note 9 oplyst af Samsung selv ved en såkaldt Samsung Brand Store. De fik nys om, at det var muligt at forudbestille et eksemplar allerede nu blot ved at henvende sig til en sælger på stedet og foretage en delbetaling på hvad der svarer til 860 kroner. Dette efterprøvede de, og det samme lykkedes dem. Sælgeren fortalte dem, at de dermed var garanterede at få Galaxy Note 9som nogle af de første.

Læs også: Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien

De fik derigennem oplyst, at Samsung Galaxy Note 9 kommer til at koste 4.299 polske zloty, hvilket direkte omsat til danske kroner er 7.391 kroner. Det kan dog være upræcist direkte om at omregne prisen, så lad os kigge på, hvilken pris forgængeren Galaxy Note 8 fik i Polen for at få et bedre sammenligningsgrundlag.

I Polen fik Samsung Galaxy Note 9 præcis den samme vejledende pris på 4.299 polske zloty. Dermed bør vi blot kunne kigge på den vejledende pris i Danmark på sidste års Note 8 for at få en idé om, hvad Samsung kommer til at tage for den kommende Galaxy Note 9. Forgængeren fik en dansk pris på 7.749 kroner, så det kan vi altså forvente også vil være tilfældet med Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9
Her ses et bud på, hvordan de forskellige farver kommer til at se ud. Foto: Androidheadlines.com

I butikkerne den 24. august

Den polske hjemmeside mener også fra kilder at vide, hvornår Samsung Galaxy Note 9 kan købes i butikkerne. Ifølge mediet bør du sætte kryds i kalenderen ud for fredag den 24. august, hvor der er salgsstart i butikkerne og på webshops.

Der vil dog være mulighed for at forudbestille et eksemplar allerede efter præsentationen den 9. august, oplyser mediet. Begge dele stemmer overens med tidligere Samsung-lanceringer herhjemme. Samsung har for det første tradition for at introducere sine topmodeller i de danske butikker om fredagen, hvilket stemmer overens med datoen 24. august, og ved de seneste præsentationer har det også været muligt at forudbestille et eksemplar samme dag, som de annonceres.

Denne dato stemmer desuden overens med tidligere oplysninger, hvor det forlød, at flagskibet vil blive lanceret enten i juli eller august.

Læs også: Rygte: Galaxy Note9 får større batteri og ny trådløs oplader

Til sidst oplyser hjemmesiden, at Samsung Galaxy Note 9 kommer til salg i tre forskellige varianter i Polen: Sort (SM-N960FZK), lilla (SM-N960NZP) og blå (SM-N960NZB). Der går dog rygter om, at der bliver lavet flere farvevarianter end dem. Det kan være, at vi får en eller flere af dem at se i de kommende måneder.